tiistai 31. joulukuuta 2013

217.

Aladdin taustajoukkoineen toivottaa kaikille Oikein Menestyksekästä Vuotta 2014! Samalla linjalla varmasti jatketaan kuin tähänkin saakka:


2 kommenttia:

  1. Heips ja muksaa tätä vuotta! Kiitos vielä näin jälkikäteen siun ja Aladdinin joulukalenterista. Siihenhän oli kuta kuinkin ihan koukussa, mutta koska useimmiten blogit tulee luettua puhelimen kautta, ei aina jaksa ruveta kirjuustamaan kommentteja. Vaan joo, säväytit, ilahdutit ja liikutit. Kiitos! Tosi ihana oli lukea mm. Akapeetuksesta, joka mielestäni Vieskerin ohella on yksi parhaita kuninkaallisiamme. Mummo aina kertoo tarinoita Akapeetus-oriista, joka sieltä heiltä päin on kotoisin ja miten venäläiset olivat kovasti ostatelleet lahjakasta hevosta. Ei vain sellaista rahaa ollut, millä Akapeetus olisi myynnissä. Ei taida tuolla siun Akapeetuksellakaan... :)

    Niin ja kerro, kerro lisää tuosta ihanasta tytöstä, joka talliisi muutti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!! :) On tosi kiva kuulla että en sentään kuluttanut tuntikausia öisin turhaan, naputellessani luuukkuihin tarinoita vaan olen onnistunut ilahduttamaan aika moniakin :)

      Tamma olkoon toistaiseksi blogissa nimeltään pelkkä Tamma, tulen kyllä varmasti raportoimaan siitäkin mutta pysyköön salamyhkäisyyden verho sen edessä ja tarkempia tunnistetietoja heruu vasta sitten jos alkaa näyttää siltä että sillä kehtaa vielä ajaa kilpaa ;)

      Poista