lauantai 21. joulukuuta 2013

212.

Luukku 21:



Kysymys: "Kuka on hevosesi paras kaveri? Miksi? Kuka on sinun paras tallikaverisi? Miksi? Kuvia kehiin."


Tähän on helppo vastata - Aladdinilla ei valitettavasti ole yhtäkään varsinaista hevoskaveria koska se on ori. Joutuu siis tarhaamaan yksinään, eikä muutenkaan ole edes kosketusetäisyydellä muista tallin hevosista. Toki väliä ei muihin ole kuin tallissa käytävänleveys, ja tarhojen välikin on vain muutaman metrin eli oma "lauma" sen lähellä kyllä koko ajan on. Ja ihmiskavereita taas - uskaltaisin väittää että minä olen Aladdinin paras ystävä.......


Minun parhaita tallikavereitani on oikeastaan kolme. Ihan ehdottomasti paras, tehokkain ja tarpeellisin on tietenkin Vesa, mies jolla on kymmenen miehen voimat, työntää yksinään autonkin ylös ojasta, ja nostaa ihan kokonaisen heinäpaalin ilmaan tuosta vain ;D


 Vesa ei ollut käytännössä koskenutkaan hevosiin ennenkuin tapasimme. Mutta tänä päivänä ei mikään homma tallissa ja hevosten kanssa ole Vesalle vieras vaan kaikki sujuu rutiinilla. Korvaamaton talliapulainen jonka kanssa ei aika käy pitkäksi!

Kakkoskaverini on sitten kuopuksemme Bea. Joka päivä innokkaana mukana tallihommissa, tekee kaikkea mitä kokonsa puolesta pystyy, ja enemmänkin. Siivoaa karsinoita, käärii pinteleitä, "kengittää" hevosia, laittaa niille ruokia, ja tietenkin hoitelee ja ratsastaa omalla ponillaan.

 Kuvassa myös uskollinen tallivahti Tyyne. Liiankin innokas hevospaimen jonka seurauksena sen purukalusto on nykyään puolet harvempi kuin normikoiralla...

 On minulla kolmaskin ihmistallikaveri, Santtu. Santun rooli on käydä liikuttamassa treenihevosia selästäkäsin silloin kun ehtii. Käy maastoilemassa ja jumppaa poikia notkeammaksi. Santtu on kuulunut kalustoon jo aika mooooonta vuotta, mahtaako itsekään enää muistaa kuinka monta? Minä en ainakaan muista :)



Ja muuten edelleen ihan sama juttu fontin kanssa kuin eilen - vaikka koitan vaihtaa sen ihan miksi tahansa fontiksi niin blogger nyt päättää minun puolestani heitellä tekstityyppiä ihan mielivaltaisesti. Ai että miten ärsyttävää, millähän sen saisi oikein loppumaan?!?!

4 kommenttia:

  1. <3 Ompa siistiä olla top3 -joukossa, ja varsin mukavaa kuulua teidän tallijengiin muutenkin <3 Kyllä siellä on tullut vietettyä jo monen monta hyvää hetkeä, villi veikkaus että vuodesta 2006 lähtien :-)

    VastaaPoista
  2. Tän päivän luukkua jo kehiin, kiitos! :D

    VastaaPoista