tiistai 17. joulukuuta 2013

208.

Terveisiä Teivon klinikalta! Käytiin Aladdinin kanssa tänään kontrollissa. Kuukausi sitten talvihuollossahan oritta hoideltiin vähän sieltä täältä, ja nyt käytiin katsomassa kuinka hoidot ovat vaikuttaneet. En nyt avaa sen tarkempia yksityiskohtia, mutta jokatapauksessa jatkamme vielä kuukauden kävellen, ja siirrymme vasta sitten kontrollin kautta asteittain hölkkävalmennukseen. Toki, jos meillä olisi johonkin kovin kiire, olisimme saaneet aloittaa normitreenin jo nyt, mutta koska Aladdinin ei tarvitse olla starttikunnossa aikoihin, on turha hätäillä tässä kohtaa ja uskon että maltti nyt palkitsee meidät kyllä myöhemmin.

Oli meillä toinenkin potilas matkassa. Alla Tampereen Hevosklinikan facebook-sivulta varastettu kuva:

Kuvassa siis meidän hevosia hoitava eläinlääkäri Tanja Pehkonen (Aivan superhyvä ell, älkää vaan missään nimessä käyttäkö, että meidän on helpompi saada hänelle aikoja varattua ;D) ja kuopus leluheppansa Ispen kanssa. Ispeltä oli mennyt hankkari ja sen Tanja ammattitaitoisesti sitten hoiti kuntoon. Kyllä palvelu Teivossa on aina ensiluokkaista, kiitos kiitos KIITOS! :)

2 kommenttia:

  1. Kai pikku-Ispelle tehtiin kantasoluhoito tai joku muu vastaava? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos tarkkaan katsot niin huomaat Pempun kädessä ruiskun täynnä kirkasta nestettä... kyllä heppa parka piikkiä sai! :D

      Poista