sunnuntai 1. joulukuuta 2013

190.

Joulukalenterin aika! Luukku 1.

En tainnut viime vuonna toteuttaa Aladdinin blogissa minkään sortin joulukalenteria, enkä tänäkään vuonna ollut sellaista etukäteen ajatellut tehdä, mutta tuolla naapuritallin tyttöjen Rouskutellen-blogissa oli yhdensortin joulukalenterihaaste johon päätin tarttua. Luvassa siis jouluun saakka postaus päivässä, apua... :) Kalenterin idea on siis vastata yhteen kysymykseen päivässä. Kysymys löytyy päivää etukäteen äsken linkkaamastani blogista ja koitan siihen sitten täällä omassa blogissani postauksen muodossa vastata.

Ensimmäisen luukun kysymys on seuraava: Muistatko ensimmäistä hetkeäsi hevosten kanssa? Kerro tästä muistosta. Liitä oheen ensimmäinen kuva, jossa olet hevosen kanssa. Kerro myös tästä hetkestä jotain.

Ensimmäinen hetki hevosen kanssa, hmm. Rehellisyyden nimissä en muista olinko jo aiemmin käynyt isän kanssa läheisellä ravitallilla hevosia katsomassa, mutta ensimmäinen dokumentoitu hetkeni hevosten kanssa oli vuonna 1983 ollessani 4-vuotias.

 
Ja tuon kyseisen hetken todellakin muistan! Ei siis vanhemmilta kuultua tarinaa vaan ihan oma muistikuva. Olemme perheen kanssa vaunuilemassa jossain, ja tarjolla on lapsille talutusratsastusta. Paikalla on kaksi ratsua, pieni valkoinen poni sekä suuri suomenhevonen. Hevosten kyytiin on pitkä jono, ja omalle vuorolleni osuisi se valkoinen pikkuponi. Mutta ei, se ei kelpaa vaan luovutan oman jonotuspaikkani seuraavalle lapselle, odotan että suomenhevonen palaa kierrokseltaan, ja onnesta pakahtuen pääsen kuin pääsenkin ison hevosen selkään. Lienee sanomattakin selvää että olen koukussa, loppuiäksi :)
 

3 kommenttia:

  1. Ihastuttava muisto :D mä olisin taatusti valinnut sen pienen valkoisen ponin, koska olen aina ollut heikkona valkoisiin eläimiin saati sitten pieniin poneihin. Toivoo se naapuritallin toinen tyttö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullekin myöhemmissä vaiheissa kelpasi vuosikausiksi pieni valkoinen poni, mut pääasiassa olen aina halunnut hevosteni olevan suuria ja mahtavia ;) Hei tosi kiva että kommentoit, ja kerrohan siskolles terveisiä jos se vaikka vielä muistais mut! :)

      Poista
    2. No ihan taatusti muistaa. Mäpä kerron.

      Poista