maanantai 1. heinäkuuta 2013

126.

No eivätpä nämä starttia valmistelevat, suunnitellut viimeistelyt ole sitten tälläkään kertaa toteutuneet sataprosenttisesti. Hevosella on kyllä kaikki kunnossa mutta tänään ohjelmassa ollut vesimattokävely jäi suureksi harmikseni välistä vesimaton rikkoutumisen vuoksi. Vielä on aikaa mennä monta muutakin asiaa pieleen mutta en jäänyt murehtimaan vesimaton puutetta. Sensijaan löin oriille satulan selkään ja jumppasin kylkiä ja selkää omin avuin. Kyllähän se vääntö oli aluksi samaa kuin olisi koittanut ratakiskoa taivuttaa, mutta mukavasti lopulta Aladdin molempiin suuntiin taipui, ja ravissakin myötäsi hienosti pyöreällä selällä eteen-alas. Ei mitään täydellistä koulutuuppausta todellakaan, mutta varmasti venytti edes jotain jossakin :)

Teivon ravien juoksuselostuksessa muuten luki seuraavaa: "ALADDIN BIRDLAND juoksi 4. sisällä, mistä jäi hännille." Hyvin armollinen lause mielestäni, oikeastihan tuohon olisi sopinut kirjoittaa vaikka että "ALADDIN BIRDLAND oli 4. sisältä todella huono." No, ehkä selostuksen laatijankin korviin olivat kantautuneet kaikki ongelmat joita ravipäivän aikana kohdattiin :) Nyt kuitenkin Teivon traumat on unohdettu ja mielessä on vain keskiviikkoinen Hankasalmen valloitus! Hevonen on iloinen, ruoka maistuu, yllättävän notkeakin se loppujenlopuksi tänään oli. Hyvillämielin lähdetään siis raviretkelle keskiseen suomeen. Kyllä sitä voi ihminen elämässään typerämpiäkin juttuja tehdä kauniina kesäpäivänä :)


4 kommenttia:

  1. Onnittelut kakkosesta :)

    VastaaPoista
  2. onnea täältäkin! hieno juoksu! ihan eri meno kun viimeksi!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut myös täältä! Hyvä juoksu!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos ja kiitos!! Hevonen suoritti nyt sillä tasolla millä odotinkin, viime kerrallahan Teivossa mikään ei mennyt niinkuin piti. Eilinen oli kyllä niin balsamia haavoille, todella hyvillä mielin jatketaan tästä eteenpäin!! <3

    VastaaPoista