sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

129.

Aladdinia palautellen ja itse maan pinnalle palaillen ovat kuluneet viime päivät. Aladdin sai pari täysvapaata upeasti menneen startin päälle ja eilen se pääsi rennolle notkistavalle iltaratsastukselle metsäteille. Kaverini kävi sitä hölkkyyttämässä ja mäkiä kiipeilyttämässä, ja kaikki oli hevosella ok. Tänään se saa taas vapaan ja huomenna sitten ajetaan vähän. 

Olen nyt ilmoittanut oriin 15.7 Riihimäelle siihen miettimääni 2100m ryhmään enintään 1050e tienanneille. Mietin kyllä tarkkaan, onko tehtävä turhan vaativa ja onko meillä liian vähän rahaa. Sitten totesin että oli vain kymmenestä metristä kiinni että Aladdinilla olisi nyt voittosumma 600e ja silloin sarja ei enää olisi ollenkaan niin paljon ylisarja. Hevonen kuitenkaan ei ole nyt sen huonompi kuin mitä olisi sen 300e rikkaampanakin, joten ei muuta kuin puhelu Teivaiselle, ja niin sovimme Antin kanssa treffit viikon päähän maanantaille Riksuun :)

Äsken katsoin heppa-järjestelmästä että kyseiseen sarjaan on ilmoitettu nyt 8 hevosta ja Aladdin on vielä tällä hetkellä pisteissä ykkösenä. Mukaan päässemme siis melko varmasti. Ilmoaika päättyy huomenaamulla yhdeksältä joten huomenna puolen päivän maissa sopii jännätä lähtölistoja :) Oman jännitysmomenttinsa asiaan tekee se että kyseessä tosiaan on autolähtö, eikä Aladdin ole eläissään lähtöautoa nähnyt. Lupasin kyllä Teivaiselle puhelimessa että harjoittelemme lähtöauton kanssa vielä ennen starttia, mutta heh, helpommin sanottu kuin tehty.... :D


Tulevaisuus häikäisee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti