tiistai 9. heinäkuuta 2013

131.

Aladdinin blogilla on ikää nyt noin kuukauden vajaa vuosi. Viime aikoina olen tuijotellut blogin otsikkokuvaa lähes kyllästymiseen saakka, vaikka se onkin yksi lempikuvistani Aladdinista. Pitkään olen haaveillut "oikeasta" bannerista, ja nyt vihdoin haaveeni toteutui kun eilenillalla postilaatikkooni kopsahti banneriehdotus Outilta. Täydellistä - yksi parhaista pääkuvista, yksi parhaista juoksukuvista ja taustalla Hankasalmen startti. Lisäksi otsikko mustakeltaisena - meidän starttiväreillä. Kyllä Outi osui bannerinsa kanssa nappiin, tuhannet kiitokset siitä!!!! Minulle jäi enää tehtäväksi vaihtaa banneri vanhan otsikkokuvan tilalle. Onneksi värkkäsin myöhään illalla joten toivottavasti mahdollisimman harva osui blogiin pahimman sähellyksen aikaan :D Nyt otsikko on kuitenkin oikein paikallaan ja tätä kuvaa saadaan todennäköisesti tuijotella sitten seuraava vuosi ;)

Aladdinilla on kaikki hyvin. Eilen kävin ajamassa sillä lyhyehkön hölkkälenkin, enää ei treenata kun kerran kilpaa ajetaan. Hevonen tuntui kaikinpuolin normaalilta hyvältä omalta itseltään, tai oikeastaan, jos hölkkälenkin jäljiltä näin voisi sanoa, paremmalta kuin koskaan. Se on jotenkin ryhdistäytynyt ja meno on napakampaa ihan vain tuossa kahden minuutin vauhdissakin. Päällimmäiseksi jäi ehdottomasti hyvä mieli! Tänään on vapaapäivä ja huomenna käydään vähän Teivossa pörräämässä. Torstaina selästäkäsin notkistelua, perjantai-lauantai vapaa. Sunnuntaina pikku töräytys ja check-up että kaikki on kunnossa maanantaita varten. Tuntuu vain vieläkin hassulta että onko mun varsa todellakin jo starttihevonen??? Mutta pakko kai se on uskoa että on :) Tämän päivän 7 Oikein-lehti ei tosin juuri uskoa meihin maanantaille valanut, häntäpäähän oli meitä veikattu. Vaan  ei se mitään,  tavoitteena olisikin saada ehjä startti ja joku kohtalainen ryhmäennätys, pelottavan kovaa ne siellä kuitenkin menevät, vanhat hevoset. Rahasija olisikin sitten jo ihan plussaa :)

Kieli kiinni ja menoksi!

6 kommenttia:

  1. Mä jotenkin odotin että tänään kun satun bannerin tsekkaamaan "päivänvalossa", siitä löytyy joku ihan hiton tyhmä kirjoitusvirhe tai jotain :D No ei vissiin onneksi... Vähän kehnostihan tuo on syvätty ja taustan hepatkin juoksee väärään suuntaan, mut leikitään että se on vaikka sieltä Ranskasta toi tausta, eikö ne siellä aja vähän joka suuntaan?

    Ja hei, kyllä se varsakin siitä piristyy, kohta jo kiroat kun se ei pysy hanskassa ollenkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kirotusviheen kirotusvihetä, tädelistä tötä! :D Ja mitä tommoseen juoksusuuntayksityiskohtaan kukaan tarttuu, onhan kuvaaja voinu olla sisäkentän puolella kuvaamassa ;)

      Joo, no, kyllä mä viimeksikin raveissa olin ihan iloinen että mulla on tommonen lunki Löllipoika, kun katselin yhtäkin hevosta josta ei oikeesti tiennyt mistä kohtaa sen nahka repee ja se sisus räjähtää pitkin varikkoa, niin kuumana se kävi et olis voinu hiilihangolla kohentaa :) Joten toivotaan että se pysyy semilunkina raveissa jatkossakin, vaikka vähän muuten heräilisikin...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin onkin, kiitos! Ja suurin kiitos tietty Outille :)

      Poista
  3. Hieno banneri ja hieno heppa kuvissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kiitos! :) On se kiva että heppa on edes komea katsella, vaikkei siitä ikänä mitään muuta tuliskaan ;)

      Poista