torstai 11. heinäkuuta 2013

132.

Meillä on huolia.  Aladdinin silmässä on haava.

Eilen lähdettiin aikaisin aamulla Teivoon, harjoittelin Aladdinilla pari kertaa rivakkaa lähtemistä. Mukavia lukemia TimerGPS tarjosikin, ei meidän kyllä pitäisi lähtötohinoissa maanantaina muista ainakaan jäädä! Harjoitusten jälkeen ajoin 2100m läpi n. 1.35-vauhtia. On tuo kyllä semmonen hiittihai, NOT. Koko ajan sai pyytää ja muistuttaa, se ei kyllä vahingossakaan tee yhtään mitään ylimääräistä, mokoma Lölli :D No, ei se haittaa, riittää jos startissa muistaa mitä radalla kuuluu tehdä!

Mutta se silmä. Se oli siis jo aamulla hiukan sikkarallaan, ja vähäisesti rähmi. Katsoin kuitenkin ettei se meidän hiitinajoa estä ja pidettiin suunnitellusta ohjelmasta kiinni. Hiitin jälkeen kotona tutkin sitten silmää oikein kunnolla lampun kanssa. Ja sieltähän löytyi noin pari milliä halkaisijaltaan oleva "reikä". Soitin samantien omaeläinlääkärille ja kysyin miten toimia. Sattumalta meillä oli ollut koiralla hiljattain silmätulehdus ja silloin tuo omaell oli määrännyt meille Fucitalmic-silmätippoja. Sitä oli jäänyt toinen avaamaton pakkaus ylimääräiseksi, joten nyt sille tulikin käyttöä! 

Sain ohjeistuksen miten jatkaa silmän hoitoa ja eläinlääkärin mukaan maanantaihin mennessä tuommoisen pikkuhaavan pitäisi olla jo täysin parantunut. Fucitalmicin dopingvaroaikakin on onneksi 0vrk joten sitä voi laittaa vielä vaikka starttipäivänä jos siltä tuntuu. Mietin kuitenkin nyt, jos siis silmä näyttäisi parantuneen, pitäisikö kaikenvaralta kuitenkin laittaa Aladdinille kuraverkko päähän starttiin. Tuskin se hiekan lentäminen vasta kipeänä olleeseen silmään kovin mukavalta tuntuu. Tai sitten jätän oriin kokonaan pois, katsotaan mikä tilanne lähempänä!

Naamioheppa tarhassa äsken

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti