torstai 18. heinäkuuta 2013

136.


Hupsista. Kuinkas tässä nyt näin kävi???


Tässä on lähtölista. Ei, en laittanut blogiin uudestaan teivon tiistaisen listan kuvaa. Tämä lista on Suonenjoen Nuorten sarjan lähtölista 25.7.2013. Onni suosii rohkeaa, ajattelimme, ja niinpä Lölli matkustaa ohjastajansa mukana tiistai-iltana ravien jälkeen Hankasalmelle. Huilailee siellä päivän, ja käy hakemassa torstaina voittoloimen ja mukavat palkintorahat Mansikkaraveista kotiin. Minä fiilistelen sen startin sohvalta Toto-TV:n kautta, ei minua siellä tarvita koska kyllä Lölli ja Mikko hoitavat homman kotiin ilman mamman paapomistakin, ja ehkä juuri siten parhaiten :)

Tänään ori kävi kahlaamassa mahdolliset jumit auki Ekohepon vesimatolla. Huomenna onkin sitten vähän spiidailua luvassa mutta ei oteta tiistain startista paineita, olkoon se vaikka sellainen preparé Suonenjoelle, hih ;)

Keken kuulumisia sen verran että sillä olleet terveysongelmat näyttäisivät olevan selätetty, ja tänään saatiin Houtun Jukalta oikein starttilupa. No, ei se kyllä vielä starttikunnossa ole vaan jatketaan perustyön tekemistä kaikessa rauhassa kotona ja katsellaan sitten syksyn ja talven tullen, millä mallilla ollaan. Nyt ruunalla on ajettu kovimmillaan 28-vauhtinen kakstonninen radalla, ja sen se meni erinomaisella tyylillä palautuen supernopeasti. Hyvä, hyvä, hyvä!

Riksun lämmityksestä, kuvan (c) Emma Koukkari. Kiitos kuvaajalle!

7 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä :) Aladdin näyttää olevan ihan tosissaan tuossa kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se näyttää just siltä et "Onks pakko jos ei taho???" :D

      Poista
    2. Kuski näyttää matkustavan niin mielellään ;)

      Poista
  2. Vau, miten komea hevonen! Ja totta - menestyksekäs kuskivalinta lupaa ainakin hyvää. Äkkiä kalenteriin teijän starttipäivämäärät ylös, kun niitä niin satelee, ettei yleisö meinaa kestää perässä! ;) Lykkyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän rypistyksen jälkeen huilataan vähän. Ainakin viikko ;)

      Poista
  3. No niin, OIKEIN!

    Tiina

    VastaaPoista