keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

141.

Sain terveisiä Hankasalmelta! Aladdinilla kaikki hyvin! Eilinen "koti"matka oli sujunut hyvin - niin hyvin että Mikon oli pitänyt välillä pysähtyä katsomaan onko Lölli edes elossa kun ei mitään merkkejä itsestään antanut. Täysi heinäverkollinen oli huvennut parempiin suihin matkan aikana ja kun ori pääsi karsinaan, alkoi heti armoton mussutus - missä ruokaa, siellä koti, tuumasi Lölli <3

Tänään sama tahti oli jatkunut, ruoka ja vesi oli kelvannut hyvin. Mikko kävi ajamassa reilun 4km hölkkää, ja hevonen oli ollut aivan letkeä ja virkeä. Nyt se viettää yötään ulkona, ja pääsee aamulla sisään huilaamaan ja odottelemaan illan koitosta. Eipä tässä itsekään muuta voi kuin odotella toiveikkaana mutta toimettomana tulevaa ja toivoa että Toto-TV suvaitsisi kerrankin pelittää oikealla hetkellä. Aika kauheaa että enää ei itse voi vaikuttaa tulokseen muutoin kuin pitämällä peukut ja varpaat pystyssä. Tehkää tekin niin! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että Löpöllä on kaikki kunnossa! <3 Täällä myös yks raviurheiluun hurahtanut "hevosenhoitaja" Aladdin Birdland -tiimistä odottelee malttamattomana huomista peukut pystyssä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hästskötare Lempi, tuutko tänne pitään kisastudioo huomenna? :P

      Poista
  2. No hö - ois ollu kiva tulla, mut oon töissä :-( sieltä käsin kattelen puhelimella, kun en malta oottaa kotiin asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkä näköjään edes osannu vastata sulle, aina oppii uutta!

      Poista