keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

135.

Teivon listat ovat selvillä. Kyseiseen sarjaan oli niin paljon tulijoita että siitä tehtiin kaksi lähtöä. Ensisilmäyksellä vaikuttaisi kyllä kohtalaisen kovalta tehtävältä. Toinen saman sarjan lähtö näytti ainakin paperilta huomattavasti köykäisemmältä mutta pakko luottaa omaan ja uskoa että saan Aladdinin taas merkittävästi paremmaksi seuraavaan starttiin :)


Rata-arvonnassahan meillä kyllä oli tuuria, olen tuohon paikkaan ihan tyytyväinen. Ja kun kuskikin taas vahvistuu, ei meillä ole mitään syytä huoleen ;) Tässä siis paljastui tuo kuskiveikkaus, Hankasalmen Teivainenhan se lupautui taas ajamaan oritta joten tuloksiakin on lupa jälleen odottaa :D

Edellisen postauksen kommentit poikivat paljon mielenkiintoisia ehdotuksia ja aionkin napata sieltä meille sopivimmat. Ehkä suurin muutos aiempaan tulee olemaan se että starttipäivän aamuna käyn ajaa hurauttamassa oriilta sonnat liikkeelle, saas nähdä millainen vaikutus sillä Aladdiniin sitten onkaan, vai onko minkäänlaista.

Kävin aamupäivällä ajamassa Löllillä. Maisemien katselu ja haaveilu on nyt loppu. Korvat avoinna ja piiska tanassa pöräyteltiin reipasta hölkkää, ja välillä karjahtelin metsä kaikuen Löllille tsemppaavia lauseita kuten "Nyt ollaan töissä, juokse P*RRRKELEEE" ja katso, kylläpä oli painetta ohjissa! Huomenna käydään notkistelemassa vesikävelymatolla Ekohepossa. Perjantaina luvassa kengitystä ja lennätystä. Lauantaina joku innokas vapaaehtoinen ratsutyttö voisi ilmoittautua palauttelemaan oritta selästäkäsin. Siinäpä vähän lähipäivien ohjelmaa. Intoa täynnä odottelen tiistaita, Riksun epäonnistuminen on jo mielestä pois pyyhkäisty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti