perjantai 28. kesäkuuta 2013

125.

Kuten joku Anonyymi edellispostaukseen jo kommentoikin, Aladdin on tosiaan ilmoitettu jo seuraavaan starttiin. Liekö tämä helle pehmentänyt pääni vai mikä auringonpistos oli kyseessä, mutta otin yhteyttä Hankasalmella asuvaan kaveriini (jolla on muuten se hiljattain opparin suorittanut 2v kasvattimme) ja kysyin paljonko tämä meille maksaa jos ilmoitan oriin hänelle starttiin ;) Diili tuli ja eihän siinä muu auttanut kuin ilmoittaa :D Ensi keskiviikkona tosiaan juostaan Hankasalmen Varnes-Hippoksella Heinäravit jotka ovat todella suosittu kesätapahtuma, kannustamassa on aina tuhatpäinen yleisö. Niinpä päätin ottaa ravireissun elämyksen kannalta - Mikä ravimies tai -nainen se sellainen on, joka ei koskaan ole ilmoittanut hevostaan Hankasalmen Heinäraveihin?? :)

Kyseessä siis Lähtö 1 numero 2 Aladdin Birdland/ Mikko S Laitinen. Pitäkäähän peukkuja! :)

Starttia odotellessa ollaan lähinnä rentoiltu ja notkisteltu oritta, ja maanantaina mennään Ekohepoon vesimatolle kahlaamaan. Tänään oli vapaapäivä ja otimme tytärpuoleni kanssa Aladdinista muutaman kesäisen kuvan. Tosin eipä siitä tahtonut tulla mitään kun paarmat olivat niin raivoisasti Löllin kimpussa ja sitä suututti kauheasti. Muutaman onnistuneen otoksen jälkeen paettiinkin takaisin viileän tallin suojiin. Tässäpä kuvapläjäys olkaa hyvät:














4 kommenttia:

  1. Kun tuolle linjalle nyt lähditte, nii tiedoksi, että munkin tars kohta ajaa vähän kilipoja jotta kortti ei vanhene... hakusessa jotku puskaravit ja ajokki, joka ei hapota käsiä jo lämpässä... ;)

    Ei mutta. Mis hitos on Hangasalmi? Pitääks lähtee paikanpäälle kannustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Aladdinin kuskille varmasti tulee enemmän hiki kun Aladdinille ;D Siellä saa sit työstää ihan tosissaan meinaan :)

      Ja Hankasalmi on tuolla, *hups*, noin 250 kilometrin päässä, Keski-Suomessa.... Jyväskylästä Kuopioon päin. Että todellakin joku auringonpistos kyseessä!!! Mutta jos kesäretkelle on hinku ja järjestät ittes meille keskiviikkona puoleen päivään mennessä niin kyllä kyytiin mahtuu ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin minustakin, nautin suuresti pelkästään oriin katselemisestakin :)

      Poista