tiistai 25. kesäkuuta 2013

123.

Eipä jäänyt Aladdinin uran avausstartista kerrottavaa jälkipolville. Koko päivä lähti menemään pieleen jo heti aamusta, kun meidän yksi tamma ultrattiin tyhjäksi ja huomenaamulla lähdetäänkin ajelemaan sen kanssa taas kohti oriasemaa. Iltapäivällä käytin vast'ikään toipilaskaudelta hiittivalmennukseen siirtyneen 2v tamman klinikalla ja mitä sieltä löytyikään, 50% vamma pinnallisesta koukistajajänteestä. Siinä vaiheessa olin jo itkeä, ja illan luonnollisesti kruunasi Aladdinin vaisu startti. 

Meidän keli ei todellakaan ole tämä +25 ja hikikostea nihkeys, hevonen oli tasan niin nahkea kuin se vain voi pahimmillaan olla. Lämmityksestä palautuminenkin oli todella hidasta, olis pitänyt tajuta käyttää se pesulla välissä mutta kun en taas hokannut niin en hokannut. Starttiin laitettiin vetopallot, turhaan, koska kun Antti otti narusta kiinni, naps, sai syliinsä vain muutaman metrin narua ja pallot jäivät tiukasti korviin. Ja tuo orihan ei sitten korvat kiinni mene sitäkään vähää kuin ilman korvatulppia.

Harmitus oli tässä vaiheessa infernaalista mutta kuski onneksi oli optimistisempi. "Sulla on todella hieno hevonen, nyt lennätät sillä kotona vetoja sen minkä kintuistaan pääsee ja ilmotat starttiin vaan, kyllä se siitä kohta herää ja tajuaa jutun juonen." Jaa oikeesti, kehtaatko muka vielä ajaa sillä kilpaa? "Tottakai, starttiin vaan!" Että siinä oli Teivaisen näkemys Aladdinista. Niin. No niin. Mietitään asiaa kunhan on nukuttu yön yli ja nähty että meillä on aamulla nälkäinen, nelijalkainen hevonen vastassa. (Iltaruoka ainakin maistui, hyvä ettei syönyt ämpäriäkin kun kippasin ruokaa kuppiin :D)

Mun raviseuralaiseni sammui jo ennen starttia vaarin olkapäille:


6 kommenttia:

  1. No mietinkin, mitä ihmettä se Teivainen siellä huitoutuu, vaan ne olikin ne pallot. Sanoithan, että tekisi,mieli pumpuliin kääriä... :)

    Ei miusta huono eka startti kuitenkaan: ei laukkoja, eikä moitteita kuskilta eli eiku vaan uutta matoa koukkuun! Tsemppii!

    VastaaPoista
  2. Se on sitä raviurheilua... :(

    VastaaPoista
  3. No juu, uutta suoleen, ei siinä muu auta. Nokka kohti uusia pettymyksiä ja näin ;)

    VastaaPoista
  4. Lisäjännitystä suoritukseen teki se että se perhanan vetopallojen naru otti ja kietoutui vasemman takajalan ympärille ja kiristi joka askeleella ohjaa Teivaisen kädestä pois... joutui tulemaan radaltakin pois ihan nöpöhölkkää ettei syntynyt isompaa vaaratilannetta. Eikä se huono päivä siinä vielä ollut, kotiin kun tultiin niin huomasin jonkun jättäneen tallista hanan auki (taas....) ja pumppu huusi tyhjässä kaivossa. Ai autuus tätä touhua, en kyllä just nyt suosittelis kenellekään!!!

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvältä näytti kommelluksista huolimatta :) Hieno hevonen ja hieno tuo kuvakin, vaikka onkin narut jaloissa...ei haittaa! Tsemppiä jatkoon!!!!

    VastaaPoista