tiistai 4. kesäkuuta 2013

116.

Eipä tänne ihmeitä. Eläinlääkärin ohjeita noudattaen tänään ajoin Aladdinilla hiljaisia vetoja, mutten kyllä ollut mitenkään erityisen tyytyväinen oriin suoritukseen. Nihkeä ja tahmea, sellainen etten oikein osaa edes määritellä mikä oli pielessä tai miltä hevonen tuntui. Puhalsikin, mutta toki lämmintä oli +25, kyllä puhalluttais näillä keleillä itseäkin treenin jälkeen. Nyt saa olla perjantaihin saakka rauhassa, silloin mennään ensin Ekohepoon suolahuoneeseen, sitten ajetaan rauhallista hiittiä radalla jonka jälkeen klinikalle tähystykseen. Mutta kyllä mä melkein alan kallistua antamaan Aladdinille ainakin kesäkuun mittaisen kesäloman. Kasvakoon ja parannelkoon itseään rauhassa, ellei nyt sit ole dramaattisesti parempi perjantaina ja saa puhtaita papereita klinikaltakin.

2 kommenttia:

  1. Joo, samaan kallistuin minäkin...alkaa motivaatio loppua, kun aina tulee takapakkia jossain vaiheessa :/ mutta kyllä tää tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooei, ei me nyt lomaillakaan kun kerran Kimmo sanoi että terveitä ollaan, normitreeniä vaan! :D Ota näistä nyt sit selvää, katotaan taas vähän matkaa eteenpäin mitä mutkan takana on tulossa :)

      Poista