keskiviikko 29. toukokuuta 2013

115.

Ei hyvä. Ei ollenkaan hyvä. 

Kotimatkalla autossa oli aikas hiljaista porukkaa.

Vetää mielen nimittäin mietteliääksi koska hengitystieongelmat ovat taas täällä. Jo lämmityksessä Aladdin oli epänormaalin vetämätön. Tahti ei juurikaan parantunut starttiin, vaan kuskilla oli käsky päällä lähdöstä maaliin saakka. Ensimmäiseen kaarteeseen tuli laukka kun oriin nenän edestä yksi heppa suhautti laukalla ulkoradoille, ja tämä siitä vähän hätääntyi. Jatkossa juoksi kolmannessa ulkona ja 25-lopetuksessa tuli kyllä ihan kärkirintaman tuntumaan mutta ilman minkäänlaista omaa intoa ja loistokkuutta, väkinäistä oli meneminen koko päivän.

Ei myöskään palautunut normaaliin tapaan, ja oli toisohjainenkin, joten ihmeteltävää piisaa. Jätin soittopyynnön Teivon klinikalle Kimmolle mutta en ainakaan tänään vielä saanut odottamaani puhelua. Olisin vähän halunnut jutella jatkokuvioista, miten edetä. Jos tämä on pölyallergiaa, niin nythän on siitepölykausi pahimmillaan. Voisiko se tehdä hevosesta noin huonon? Lisäksi oli toki huomattavasti lämpimämpää kuin aiempina hiitti- ja harkkaripäivinä, vaikuttaahan sekin palautumiseen. Sekä hevonen on saanut nyt vähän vihreää ja kyllähän se monet veltostuttaa myös. Mutta niin tai näin, ei tuo Aladdin missään tapauksessa normaali ollut. Hoitelin heti kotiintultua sen jalkoja kotikonstein ja muita hoitoja sitten spekuloidaan Kimmon kanssa. Kunhan nyt joskus soittaisi...

3 kommenttia:

  1. No, soittikse?! ...Heittäisin kans epäilyksi sen siitepölyn, nyt on ollu hepoilla nenät töhnässä :/ Ja omakin nenä on huono, vaikken algeerinen olekaan!

    VastaaPoista
  2. Minä komppaan, nyt on siitepölyä valtavasti ilmassa. Minä joka en ole allerginen olen ihan tukossa. Sekä nenästä vuotaa verta. Kummallista kyllä meidän Kassu on vain parantanut juoksujaan. Sitä en tajua mikä happinaamari sillä on sisuksissaan... Normaalisti kesän alku on sille aina tahmeaa...

    VastaaPoista
  3. Ei se Kimmo soittanut, ne oli sekoilleet siellä jotain ja sitten se oli unohtunut kokonaan. Mutta kävin siellä eilen samalla kun käytettiin Kekeä Ekohepossa kahlaamassa. Ensi perjantaina Aladdin menee ensin Ekohepon suolahuoneeseen, sen jälkeen ajan sen radalla ja ajon jälkeen tähystetään taas klinikalla. Kyllä se allergia todennäköisimmältä vaihtoehdolta vaikuttaa mutta tutkitaan nyt kunnolla.

    VastaaPoista