lauantai 11. toukokuuta 2013

108.

Tammavarsa! Musta tammavarsa on syntynyt! Yleensä sanoisin, ou nou, viiruperse, mutta nyt tilanne on toinen. Olin "tilannut" meille upean emälinjan jatkajan, ja sen sainkin <3

Tässä kuvia, varsalla ikää n. 4h. Aika hieno minusta :)








10 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea taas! :) Ihana tua viimenen kuva ♥ Taitaa vauva aika iso olla? :)

    VastaaPoista
  2. Onnea!!!Onpas hieno tyttölapsi... ja ihan juoksijan näköinen <3

    VastaaPoista
  3. Onnea, ihana varsa :)

    VastaaPoista
  4. Kerrassaan hieno hevoslapsi! Ihan oikean värinenkin... ;)

    VastaaPoista
  5. Varsa onnittelut, mistäs isästä ihanuus on? :D

    VastaaPoista
  6. Kaunis väriä myöten <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos tuhannesti kaikille!!! Minustakin varsa on suorastaan täydellinen <3 Tänään, vuorokauden vanhana, se näyttää aina vain hienommalta ja hienommalta, todella tyylikäs, elegantti tammavarsa :) Isänä sillä on ori, joka on mielestäni yksi Suomen aliarvostetuimpia, Choco Chip Hanover. (Toki tällä orivalinnalla tavoiteltiin myös mustaa väriä ja kyömyä päätä, ja molemmat saatiin, hih ;) ) "Suklaalla" on ollut monia todella lahjakkaita jälkeläisiä, mutta monella parhaalla on myös ollut epäonnea ja vastoinkäymisiä matkassa. Uskon vakaasti että Suklaa yhdistettynä meidän tamman hienoon emälinjaan tuottaa väistämättä huippuhevosen, nähtäväksi jää osuinko visioissani oikeaan :)

    VastaaPoista
  8. Niin on komea ja ihana pieni! Ja väri on syvä kuin maalipurkista. Siulla oli kyllä pistämätön tilauslista, kun toiveet toteutuivat tässä toimituksessa noin hyvin. Onnea vaan!

    Vieläkös siellä useampia varsoja odotellaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos, olen kyllä pakahtua onnesta kun saatiin noin upea varsa, kerrankin oli tähdet taivaalla oikeassa asennossa :) Ei tule tänä kesänä enempää varsoja. Ens vuonna sit toivottavasti taas.... :)

      Poista