tiistai 28. toukokuuta 2013

114.

"Huomenna mennään harkkareihin, harkkareihin, harkkareihin, huomenna mennään harkkareihin, aamupäiväksi!"

Eeh, tuon tutun vanhan lastenlaulun kömpelön  uudelleensanoituksen myötä totean että jeps, huomenna on siis taas harjoitusravit Pilvenmäellä ja sinnehän me taas lähdetään räpeltämään sekaan. Sarjaksi valikoitui maltillinen 1.35, tulossa siis todelliset hyvänmielenravit Aladdinille kun saa hölkkiä puolivaloilla menemään ilman totista pinnistystä ja kuolaimen puremista. Kyllä mua taas tänäänkin hirvitti kun luin Porin nollasarjan tuloksia. Siellä 3-vuotiaat saivat vielä 20m hyvää eteen, ja niin voittaja, 3v tamma, meni 17,3. Viimeiset rahat sai 17,8-tuloksella, ei paljon naurata. Jopa Kajaanin nollasarjalaiset, 3-v-hyvityksineen, painelivat tänään kahdeksaatoista. Huh. Ahdistaa. Olen vakavissani katsellut Aladdinille uran aloitukseksi Längelmäen Paikallisraveja Mäntän raviradalla, mutta kai ne sielläkin painelevat jotain ihan hulluja tuloksia. Ehkä mä vain ajelen näitä Pilvenmäen harkkareita ja niiden mutasarjoja lopun elämää kun ajatuskin oikeista raveista saa aikaan vatsanväänteitä :)

Loppukevennyksenä kuva meidän normaalista päivittäisestä treenikaverista. Tässä kuvassa aisojen välissä Keke:


2 kommenttia:

  1. Kyllähän nuo vauhdit alkaa tosi hurjia olla noilla nuorillakin. Se mun varsa on samalla tallilla siellä Ihamuotilan Juholla, missä on tää hurja Solvallan voittaja Massive Babe. Tuli vaan noista 3-vuotiaista mieleen...Mie yritän Pluusin kanssa Mäntän raveihin montelähtöön kesäkuussa. Jos se pääsis vaikka mukaan...ja jos mie pystyn könöttämään koko lähdön siinä asennossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin Massive Baben menoja jo Lahdessa ja totesinkin Vesalle että siinä ei olekaan mikään ihan tavallinen hepo. Upea tamma!! Ja samalla nieleskelin että klunks, se on kolmevee, Aladdinkin on kolmevee... :) Hui, montea! Musta on kyllä tullu vanha. Vaikka joskus sen ravikortin vihdoin taas ajaisinkin niin ei kyllä tulis pieneen mieleenikään lähteä montelähtöön kilvanajoon, huh huh! :D

      Poista