keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

124.

Näkyi tulleen Sukupostiinkin jo kuva eilisestä amatöörien räpellyksestä. Kopioin sen sieltä tähän röyhkeästi, kas tässä:


Kuvassa näkyy ystävämme vetopallojen naru kietoutuneena vasempaan takaseen, vetää joka askeleella Antilta ohjaa kädestä. Onneksi kyseessä oli Lölli, joku kuumempi polle olis voinut tykätä vaikka vähän huonoa... Ensi starttiin taidetaan jättää korvat kokonaan auki. Jaa niin mihin ensi starttiin? En mä vaan tiedä :D Nyt odottelen että Vesa tulee töistä kotiin, niin voin sitten käydä ajamassa lyhyen palauttelevan hölkkälenkin viilenevässä illassa. Tai viilenevässä ja viilenevässä, kaikki on niin suhteellista... En tiedä onko järkeä näillä helteillä tuota ryhävalasta starttiin ilmoitella, kun se on kuumalla ilmalla vetelä niin se sitten on. Ja meidän tuurilla ei todellakaan starttipäivinä ole mitään leppeää +19 ja raikas kesätuuli-meininkiä jatkossakaan. No, mietitään, mietitään. 

Mutta tiiättekö hei mitä. Oli se silti ihan varmasti lähtönsä komein hevonen!!! ;D

4 kommenttia:

  1. No oli komein, ja meni semmosella mainion matkaavoittavalla tyylillä, vaikka se matka tällä kertaa voittikin hevosen... Mutta silti ;) Juokse ite naru jalassa.

    Talvi on selvästi teitä varten ja kohta se tulee, aattele miten ihkuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa osuvasti sanottu :) Talvipakkasilla kun ei henki kulje niin voidaan sit sanoa et tää on selvästi kesäkelin hevonen... heh :)

      Poista
  2. Lähön komein <3

    Aladdin jo ilmoitettu starttiin!! Tsemppiä!!

    VastaaPoista