torstai 31. tammikuuta 2013

72.

Seppäleikit jatkuivat tänään kun ensin kävin shoppailemassa Veljekset Luomalta Aladdinille sopivan popon ja sen jälkeen tuumasta toimeen, kenkä jalkaan:


Tästä ei nyt kyllä tullut ihan yhtä hienoa kuin etujalasta, kenkä tulee vähän turhan paljon yli kavion ulkosyrjältä, mutta mä olen ihan innoissani! :D Kuulostaa varmaan kohtalaisen pälliltä sanoa näin mutta en enää muistanutkaan kuinka helppoa kengittäminen oikein on ;) Okei, helppoa ja helppoa, kun on hevonen joka seisoo kuin tatti paikallaan (joka jouduttiin ensimmäiset puoli vuotta rauhottamaan kengitykseen, mutta kummasti on oppi mennyt mussukalla perille), kavioaines on hyvää, eikä isompia asentovirheitäkään ole. Entistäkin enemmän tuntuu siltä, että kyllä tuon oman hevosen voisi välillä itsekin kengittää, muutoinkin kuin pelkkiä irtokenkiä. No joo, katsotaan nyt :)

Yllättävien sattumien summana huomenna aamupäivällä Aladdinilla onkin tiedossa kylpylävierailu Teivoon. Lölli pääsee polskuttelemaan Eko-Hepon vesikävelymatolle, jonka jälkeen saa lämmitellä kankeita lihaksiaan saunassa. Odotan mielenkiinnolla tulevaa visiittiä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti