perjantai 1. helmikuuta 2013

73.

Tänään oli tosiaan Aladdinilla kylpyläpäivä. Vähän meinasi aikataulut mennä sekaisin koska meillä oli myös Helmi matkassa klinikalla, ja Aladdinin olisi jo pitänyt olla polskuttelemassa samaan aikaan kun vielä olin Helmin kanssa röntgenissä. No, kun kuvat oli saatu otettua, tytkkäsin tamman karsinaan odottelemaan jatkotutkimuksia ja kirmasin Aladdinin kanssa Eko-Hepoon. Siellä Pyykön Jyrki kävi oriin läpi ja jo tässä vaiheessa näkemys oli sama kuin itselläni, selässä jumittaa. No, ei muuta kuin ori liukuhihnalle ja kone päälle päne koolle!




Kyllä sai poika pistellä ettei matto vienyt mennessään :) Jo muutamassa minuutissa selkeästi toispuoleinen askeltaminen oli muuttunut symmetrisemmäksi ja selkälihakset tekivät töitä. Aika mielenkiintoista seurattavaa!

Lölli loiskuttelee:

Aikansa siinä taaperrettuaan, ajantajuni katosi täysin enkä tiedä kauanko siinä kesti, vesi laskettiin pois ja seuraavaksi vuorossa olikin lihasten rentoutuminen infrapunasaunassa. 40 minuuttia syvälämpöä, olisin voinut itse jäädä kaveriksi mutta ei auttanut, klinikalla toinen hevonen jo kutsui. Niin suljettiin ori koppiin ennenkuin livahdin itse pois paikalta:

 (Eikä sen perä noin vino tod. ole, kunhan seisoo epäsymmetrisesti tossa :D)

No, klinikkapotilas saatiin hoideltua (ei vakavaa, penkkukuurilla selvittiin) ja sillävälin kun se heräili rauhotuksestaan, kävin taas hakemassa Aladdinin pois saunasta. Melkoista eestaas ravaamista tuli hännän alla kun piti olla kahdessa paikassa samaan aikaan, mutta selvittiinpä taas tästäkin. Odotan mielenkiinnolla huomista ajolenkkiä, onko heti selvää muutosta havaittavissa. Seuraava kahluu- ja saunakerta onkin sitten torstaina, kun ensin on käyty keskiviikkona ajamassa Forssan harkkareissa paikat uudestaan jumiin ;)

3 kommenttia:

  1. Teidän kannattaa myös sit alkaa harrastaa tuota lumessa kahlaamista, joka tekee samaa kuin vesimatto. Emmillä on ainakin pysynyt selkä nyt hyvänä :) Emmin eka vesimattoilu oli 20min Eko-Hepossa, varmaan sama Löllillä.

    VastaaPoista
  2. Aivan! Harmi vaan ettei meillä ole sellaista kintereeseen yltävää hankea ;) Ja nää pellot tässä lähikulmilla oli kaikki syksyllä niin veden vallassa että nyt jos pellolle menee, siellä on lumen alla ohut jää josta menee läpi ja uppoaa sit kauheeseen vesikuraliejuun, kokeiltu on :( Mut umpimetsä on kyllä kans ihan hyvä kahlailupaikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lunta sais olla enemmän... Mut kyllä tuo määrä tänään vielä oli ok, hevonen joutui nostella hiukan enemmän kinttujaan kuin tasaisella. Emmi vaan on niin neiti heti "iik, mä uppoan"...tuntee itsensä eläinrääkkääjäksi, jos hiukan pyytää kahlaamaan :P Sellaista puuterilunta odotellessa!

      Poista