keskiviikko 13. helmikuuta 2013

78.


Nyt poika saunoo
se kylpee, se laulaa ja huutaa!


Että joo, Eko-Hepossa oltiin taas loiskuttelemassa. Heh, voin kyllä vaikka vannoa että Lölli oli aivan intoa täynnä kun näki mihin tultiin! Käytävällä kun otin siltä suojat ja loimet pois, eihän se meinannut malttaa odottaa enää hetkeäkään paikallaan vaan etunen kuopi vauhtia päästä hommiin :)


Tässä kuvassa ori on melkein paikallaan, riimusta roikkuva naru tosin näyttää että kyseessä on vain silmänräpäys, orhi oli kovasti menossa jo :D

Matolle Aladdin suorastaan syöksyi, ja aloitti taas melkoisen shown, siis se vaan on niin ihana <3


Siinä oli vähän pätkää kun matto on jo täynnä vettä ja Lölli asettunut kävelemään reippaasti eteenpäin ilman ylimääräisiä vaihtoaskel-hyppyjä. Kai bongasitte kuvista Vesan, jonka oli Pikku Tallipäällikön kanssa päästävä kuviin myös? :D No, jokatapauksessa, tänään Aladdin kahlasi jo puoli tuntia, ja siirtyi sen jälkeen taas saunomaan infrapunasaunaan:


Kyllä tuli saunasta ulos taas rennonlötkö Lölli :)

......jota muuten ei enää nimi Lölli oikeastaan enää kuvasta paljoakaan. Parempi nimi olisikin ehkä Mölli, elkeet kun alkavat olla hämmästyttävän tuttuja sen emän veljen, Mayday Birdlandin kanssa. Erehdypä menemään tarhan viereen seisoskelemaan kun Herra Mölli ulkoilee, ja voit olla varma että se tykittää kita ammollaan sinua kohti tappajan elkein :D Eikä muuten epäröi tarttua -  yhtenäkin päivänä kurkotin ottamaan aidan välistä tyhjää vesisaavia, niin sainkin Herra Möllin hampaat selkääni. Onneksi oli paksut talvivaatteet päällä. Samoin etujalat huitovat ilmaa kiivaasti, ken uskaltaa koettaa onneaan ja aidan väärälle puolelle puikahtaa, tulee varmasti nopeinta reittiä pois. Ei tarvi Vesankaan enää kantaa heiniä tarhan keskelle hevosen ollessa tarhassa, riittää kun nakkaa ne turvallisen matkan päästä aidan yli Herra Möllin syötäväksi. Mayday-vainaa oli aikanaan samanlainen. Kun se alkoi olla oikein iskussa, ei sitä niin vain tarhasta otettukaan. Siinä oli sormet (ja kaikki muukin) vaarassa, eikä sitä selän taakse kärsinyt päästää taluttaessa ollenkaan. Että ei, ei Lölli ole enää Lölli ollenkaan! 

Eilen ajoin sillä siis normaaleja vetoja, noin 1.30-1.45-vauhtisia, ja kaikki oli kunnossa. Perjantaina päästellään tuplahiittiä, ja ensi keskiviikkona taas harkkareita pukkaa. Harjoitukset jatkuvat :)

Kekekin oli eilen ensimmäisen kerran valjaissa, tein vähän tilannekartoitusta mistä lähdetään liikkeelle. Ennakkotiedot lupailivat kylmää kyytiä mutta yllätyinkin iloisesti ruunan moitteettomasta käytöksestä. Nyt ei kuitenkaan vielä valjastella muutamaan päivään lisää, vaan ensin kengitetään, kurkataan suuhun, valutetaan verta, ynnä muuta mukavaa.

Keke tutustumassa uusiin huudeihin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti