sunnuntai 10. helmikuuta 2013

77.

Uusi poika pihassa! Lisäsin Löllille ja Kekelle omat esittelysivut blogiin, sopii sieltä käydä kurkkaamassa tarkempaa tietoa molemmista hevosista. Hakumatka meni hyvin vaikka ajokeli olikin kauhea. Keke matkusti ensimmäistä kertaa kopissa, tähän saakka se on tehnyt matkaa vain hevosautolla, mutta eipä juuri hevonen voisi nätimmin matkustaa, ei tainnut yhtäkään ylimääräistä askelta ruuna kopissa ottaa.

Enpä kyllä olisi ihan heti uskonut tätäkään päivää vastaan tulevan, että meidän mailla tallustelee entisen passihevoseni Lovely Kempin, ja Varennen poika. Näköjään ihmeitä kuitenkin tapahtuu ja toivotaan että yhteistyö lähtisi ruunan kanssa hyvin sujumaan :) Sehän on selviö että jos hevonen olisi virheetön, se ei meillä todellakaan olisi, mutta yritetään ratkoa ongelmat ja saaada Keke entistäkin ehommaksi ja sille tasolle mille se kapasiteetiltaan kuuluisi. Jännittävää :) 

Blogin pääpaino tulee kuitenkin edelleen pysymään Löllissä ja Kekestä tarinoin sitten silloin kun on jotain oikeaa kerrottavaakin :) Nyt ensin rauhassa tutustutaan puolin ja toisin ja kotiudutaan uuteen paikkaan, vedetään henkeä, lihotellaan, käydään läpi rutiinihoitotoimenpiteitä päästä varpaisiin, ja aletaan sitten pikkuhiljaa treenailemaan tavoitteena starttiintulo kevään/kesän mittaan, mitään kiirettä ei siis pidetä vaikka hevonen periaatteessa starttikuntoisena talliin saapuikin.

4 kommenttia:

  1. Oi joi, ompas mielenkiintoinen tuttavuus. Tsemppiä hirveestipaljon jatkoon!
    Tiina

    VastaaPoista
  2. Sullahan on kohta ihan kunnon määrä treenattavia, pysynkö taaskaan laskuissa mukana, kolme? Ja kesällä kaks starttariakin sitten...? Sun täytyy kohta laajentaa tallia ja ryhtyä Suomen toiseksi Kati Lindsbergiksi! :) -Eeva

    VastaaPoista
  3. No kolme plus Reima :D Mut sitä nyt ei vielä treenaamalla treenata, kunhan sillointällöin hölkötellään vähän. Ja starttareita, no, katsotaan nyt moniko näistä on sillä mallilla kesällä, mutta en ihmettelisi vaikka näiden kahden lisäksi Helmikin jo tänä vuonna starttaisi, on se niin valmiin tuntuinen. Vaikka tiedäthän sä Eeva, että ei näissä hommissa mikään mene ikinä niinkuin suunnittelee ja haluaisi, joten otetaan päivä kerrallaan ja eletään tilanteen mukaan :) Tallinlaajennus on itseasiassa yksi ilmaan heitetty ajatus, mutta Katiin meillä on kyllä vielä ihan pikkuisen matkaa :D

    VastaaPoista