perjantai 22. helmikuuta 2013

81.

Sain taas vaihteeksi haasteen tuolta Johannalta... tälläkertaa pitäisi etsiä koneen syövereistä rakkaimmat kesäkuvat ja kommentoida niitä ainoastaan yhdellä sanalla. Joissain blogeissa kuvia on ollut viisi, Johanna kauppaa rajatonta määrää, mutta taidan tyytyä niihin viiteen tälläkertaa. En oikein osannut päättää, ottaisinko nimenomaan Löllikuvia, vai mitä tahansa kesäisiä hevoskuvia. Ei mulla nyt kauheaa valikoimaa Löllistä vielä ole kertynyt mutta kun tämä kerran Aladdinin blogi on niin valkataan nyt sitten myös kuvat kyseisestä hevosesta. Tässäpä näitä:

 Kevät

 Pojat <3

Hiki

Kesäyö

Muhku

Siinäpä sekalainen setti kuvia. Eivät kaikki laadullisesti huikeita, mutta nämä ovat hetkiä jotka ovat parhaiten jääneet viime kesältä mieleen <3 Ekan kuvan kukonpojasta on kesän aikana kuoriutunut kilpahevonen :)

Viidelle pitäisi nakata haaste eteenpäin mutta laiskana skippaan sen taas, napatkoon ken tahtoo :)

Tänään meillä kävi taas seppä, johan Aladdinin kengät kaksi viikkoa alla olivatkin! Ehkä pilkunn*ssimista mutta koska haluan kengityksen olevan täydellinen, oli minun pakko pyytää sairaslomalta remmiin astunut ykkösseppä viilaamaan oriin kengitystä. Lisäksi Aladdin on kova poika liukastelemaan pienistäkin tilsoista, ja kyllähän semmoinen lipsuminen ja pieni jännitys pitkässä juoksussa hallaa tekee joten nielin vihdoin näkemykseni ratsuhömpötyksestä, ja lyötiin nyt sitten kevään sohjokelien ajaksi tilsakumit kenkien alle. Tuskin maltan odottaa seuraavaa ajolenkkiä :D

2 kommenttia:

  1. Hieno nuori Aladdin ja ihanaa nuorisoa kuvissa :) Hyvin on saanut Lölli myöhemmin lihasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lihakasa Lölli - siinä on ainakin mistä tehdä lasagnea sit kun se aika koittaa :D

      Poista