keskiviikko 20. helmikuuta 2013

80.

Harkkaripäivä!! .....Not. Olin kyllä eilen ilmoittanut Aladdinin tämänpäiväisiin harkkareihin tuttuun ja turvalliseen 1.35-sarjaan, mutta aamulla sitten kuitenkin päädyin perumaan meidän mukanaolon. Hommahan siis meni niin että viikonloppuna bongasin oriin köhähtävän pariin otteeseen. Okei, se on aika vähän, kun hevonen kuitenkin muuten on ollut ihan liekeissä ja täynnä virtaa. Huoltani lisäsi se että tallin 2v tamma on oikeinkin yskivä ja räkäinen, joten mieltä kaihersi niin paljon, että kävimme sitten eilen tähystettävänä Teivossa.

Löydökset olivat suht odotetunlaiset eli melko mitättömät. Hieman rakkulainen kurkunpää, jonkunverran punoitusta ja verisuonet hyvin pinnassa sekä ylemmissä hengitysteissä että tracheassa. Ei limaa missään. Kotiutusohjeet olivat, että jatketaan normaalia treenausta jos hevonen tuntuu hyvältä. Näitä sanoja maistellen ilmoitinkin oriin viime hetkillä mukaan harkkareihin. Yön yli nukuttuani ja aamutallissa taas köhähdyksen kuultuani päätin että viisaampi jäädä kotiin. Keretään me sinne taas myöhemminkin. Pidetään nyt pieni huilitauko, johan tässä on pitkä tiivis rupeama Aladdinilla takana, hengähtäköön, parannelkoon mahdollisen viruksen pois rauhassa, ja samalla jalat ja koko kroppa saavat lepoa. Tosin voin vain kuvitella sen pöllövirran määrää kun muutama päivä ilman treeniä on kulunut, mikäänhän ei ulkoisesti viittaa siihen että oriilla olisi jokin pielessä :)

6 kommenttia:

  1. Hyvä ettei löytynyt mitään! Ikävä tämä köhimis-kevät, kesää odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, pitkäänhän tässä jo terveitä oltiinkin :) No, toivottavasti menis ny pian ohi si. Tänään käppäiltiin mettässä ja muutama pärskähdys saatiin aikaan muttei yskimistä. Isosta taudista ei ainakaan vielä oo kyse...

      Poista
  2. Mää nyt vasta tajusin lukea sun blogia, blondilla pitkät piuhat :) Tosi kiva tää. Voitas liittyä toistemme lukijoiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää taidan ollakin sun vakkarilukija, mut kun luen ns. "yksityisesti", niin en tiedä näkyykö se missään... :D

      Poista
  3. Sinut on haastettu taas :) http://myamaterasu.blogspot.fi/2013/02/kuvahaaste.html

    VastaaPoista