maanantai 21. tammikuuta 2013

67.

Mun oli ihan pakko tulla raportoimaan :)

Aladdin ansaitsi siitä hyväksytystä koelähdöstään ensimmäisen ikioman loimensa :D



RP-Hevostarvikkeen laatuloimen lahjoittaa meidän raviseura kaikille jäsentensä urallaan ensimmäisen kerran hyväksytyn koelähdön suorittaneille hevosille. Ja meillä sattui käymään tuuri kun valmiiksi teetetyt raviseuraloimet oli jaettu loppuun, joten saimme omamme omilla väreillä ja mittojen mukaan :) Jes,jes, tonne mahtuu sit mukavasti pari hiittivilttiäkin alle. Olen iloinen!! :) Aika huolestuttavaa muuten, kun olen viime aikoina ollut hevosasioiden suhteen enemmän iloinen kuin turhautunut, pettynyt jiiänee. Kyllä sitä vastoinkäymistä varmaan on jo jossain nurkan takana suuntaamassa reittinsä meitä kohti, eihän tää hyvä fiilis nyt jatkuvaa voi olla :)

4 kommenttia:

  1. Katsoinkin, että kylläpä onkin raviseuran nykyiset värit samat kuin omat värinne, mutta sitten luin enemmän että saittekin oikeasti omat värinne loimeen! :)

    Ajattele niin, että vastoinkäymistä olisi teillä ollut jo monen vuoden tarpeiksi, niin jos nyt sitten olisi myötäkäymistä moneksi vuodeksi eteenpäin!

    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä oli ihan tilaustuote, ei oo monella samanlaista ;) Tokihan se olis kiva että olis vaan sitä myötäkäymistä tulevat vuodet mutta koska se on kuitenkin aika epätodennäköistä, otan kaiken ilon irti näistä pienistäkin iloisista ja onnistuneista jutuista! Ehtii sitä sitten taas märehtiä kieriä epätoivon suossa kun sen aika on :)

      Poista
  2. Komeeta on! Ei vaan me saatu loimea aikanaan..pöh! :P No, sitä voittoloimea odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan oo oma hevonen onnistunut vielä kertaakaan voittamaan loimilähtöä, no onneksi Aladdin nyt vähän toi lohdutusta asiaan ;D

      Poista