maanantai 14. tammikuuta 2013

62.

Suunnitelmien mukaan on saatu lähipäivät treenailla. Lauantaina ajoin Aladdinilla radanvarsisuoralla triplahiittiä. Tuuli oli joissain kohdissa kinostanut tielle melkoisesti, ja aikamoisilla harppauksilla orhi selvitti pahimmat paikat, säilyttäen silti ravirytminsä. Hevoseen on tullut päivä päivältä enemmän virtaa, ja vaikka se onkin edelleen aivan kahdella sormella ajettava, tietää se silti milloin ja missä kohtaa pitää ottaaa vauhtia. Keskimmäisessä hiitissä saimme taas kirittäjäksi pendolinon, ja kylläpä pinkoi Aladdin palan matkaa haipakkaa ennenkuin otin kiinni :) Ei siis vieläkään voitettu junaa, sitä päivää odotellessa...

Tänään ajelin rennon 10km hölkkälenkin ja kaikki oli edelleen kunnossa. Huomenna vuorossa taas töräyttelyä kotipuskissa, keskiviikko vapaa, torstaina hölkkää ja perjantaina lähdetäänkin ratahiitille. Otetaan tuo 2v Helmikin taas mukaan, se on saanut nyt treenata jo hyvän aikaa terveenä ilman räkäongelmia ja meneekin hyväntuntuisesti. Tätä valjakkoa kuitenkaan EI oteta mukaan:


Vaikka ponilla vauhtia olisikin, taitavat nuo ravikilpailusäännöt kieltää näin pitkälle tiineen tamman kilpailuttamisen ;)

Ja huomenna mulla onkin harvinainen iltavapaa; Ravit on Parasta Paikan Päällä joten suunta kohti Teivoa! Ja ihan ilman lapsia ja miestä, kummallista :) Eräätkin treffit on tosin jo sovittuna joten yksin ei varmasti tarvi aidalla notkua. Johannan kanssa ajateltiin mennä häiritsemään Outia, voiko tän laskea jo jonkinlaiseksi blogimiitiksi? :D Myös monta muuta tuttua hevosta on juoksemassa joten jännitettävää riittää ilman omaakin starttaria :)

6 kommenttia:

  1. ;D Mulla taas ei ole ihan noin vapaa ilta, sillä meidän perheen ainoa hevosmies tulee mukaan. Mutta tikkari käteen ja herra on tyytyväinen ;) Illan jälkeen saan taas vastailla kysymyksiin, kuten "koska mun poni juoksee kilpaa?". Huomiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no kyllä toki aina yksi pikkumieskin joukkoon mahtuu ;) Mua rupes vaan niin naurattamaan noi mun laadukkaat sanavalinnat - ensin mainitsen Outin, ja sit "myös monta muuta tuttua hevosta on juoksemassa" - kiva rinnastaa Outi hevosiin :D

      Poista
    2. Hirnauskis :P Joo kyllä meillä ihan pätevä blogimiitti oli. Järjestetään moisia toistekin! :)

      Poista
  2. Oi vitsi tuo poni on sulosen pyöreä ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo varsamaha komiasti jo pömpöttää! :) Toivoa sopii että masussa on vain yksi varsa, ja loput on heinää :D

      Poista