keskiviikko 9. tammikuuta 2013

61.


Siis hei kattokaas tätä:

Lähtö 3
1.35 vauhtinen lähtö
1.500 m   37,0/1
1000 m  36,0/1
3. 500 m 32,0/1
v. 500 m 30,0

1. (1) Alladin Birdland/ Peter Lindroos 34,1
2. (3) Hot Deals/ Urpo Nummi 34,4
3. (4) Huimani/ Tomi Ojanen 34,4
4. (2) Dash Of Speed/ Veikko Leinonen 34,4

Me voitettiin Forssan harkkareissa! :D Tyylipuhdas keulavoitto, lopussa kuski päästi sen verran että orhi erkani porukasta kevein askelin :D Eikä tätä huikeaa "voittoa" himmennä yhtään se, että kyseessä oli harjoitusravit ja vauhtikin ennalta määrätty :) Liukkaasti lähti Lölli voltista pitäen keulat helposti ja jopa tehden eroa muihin, omituista? No, takasuoralla kuski jarrutteli sen verran että muutkin tavoittivat. Vauhti kiihtyi maltillisesti loppua kohti, ja kun maalisuoran puolivälissä muut kääntelivät hevosiaan "kireihinsä", ei Aladdinilla ollut minkäänlaisia vaikeuksia vastata vaan pirteästi omasta halustaan lopetti viimeiset parisataa ihan juosten. Olipa ihana katsella niin helppoa menoa! Ja ylistys ja kiitos kuskille joka hienosti pysyi ihanneajan pinnassa, kun katselin kovempien lähtöjen tuloksia niin samat tyypit kuin viimeksikin siellä reikäpäinä laskivat tälläkin kertaa kilpaa. Onneksi siis valkattiin nyt tämä vähän köykäisempi lähtö eikä oriin tarvinnut mennä millään muotoa tosissaan kun viimeksi Forssassa koetta ajaessa rata oli raskas ja vauhtikin kovempaa. Kivaa oli, oli kivaa!!! :)

Mutta mua niin ärsyttää, onks toi Allun nimi nyt niin vaikea kirjoittaa oikein? Viime harkkareissa ihan sama virhe, graah. Eihän Aladdin oo mikään ALLADIN perhana! Kas kun ei Illodin! Isäkin kuittaili kun tuloksia oli netistä katsellut, että joku Alladin siellä voitti mutta missäs sun hevoses oli? No niinpä, melkein yhtä ärsyttävää kun kerran yksi aiempi hevoseni voitti, ja kuuluttaja sanoi hevosen kaartaessa voittajaesittelyyn ihan eri hevosen nimen samasta lähdöstä! Räyh, ylivoimaisen vaikeaa, vähän niinkuin Outin hevosen nimen väärinlausunta. No, mutta ei nyt takerruta epäolennaisuuksiin no eiPÄ, pääasia että "ravit" meni hyvin. Seuraaviinkin harkkareihin tehtiin jo kuskin kanssa treffit. Jatketaan samassa sarjassa mutta ajetaan ennen raveja jo eka hiitti alle eli tuplahiittiä kehiin, aletaan vähän kiristää treeniä nääs. Kuski oli muuten kans tosi tyytyväinen, oikein iloisena tuli radalta ja tuumaili että tätä peliä kun maltilla vielä vähän aikaa laittelee, kyllä mukava kilpahevonen vielä tulee! No, siihenhän tässä tähdätään :)

Voittajan on helppo hymyillä :)

8 kommenttia:

  1. Onnea Allad... Aladdin! :) Kulkeva peli siulla! Fiilis on varmasti mitä mainioin voiton ja tollaisen suvereenin näytöksen jälkeen. Ravit ne on harjoitusravitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos, mutta siis korostan vielä että vauhti oli ennaltamäärättyä, vaikka siellä olis juossut 15-aikaset hepat samassa lähdössä, ei nekään olis saaneet mennä tuon kovempaa :) Mutta nimenomaan olen iloinen siitä että hevonen sai kertakaikkisen täydellisen onnistuneen helpon hiitin, ja se oli vielä hienompi juttu kuin "voittaa" :)

      Poista
    2. Toki toki... :) Silläpä kommentoinkin "ravit ne on harjoitusravitkin". Vauhti ennalta säädeltyä tai ei, moni varsa ei koskaan pääse edes tuohon asti. Jos joku hassu 10 % varsoista tulee startteihin, niin kaikkihan on silloin jo teillä voitettua tähän asti! :)

      Poista
    3. Totta tuokin :) Ajattelin vain vielä korostaa, ettei nyt kukaan vaan kuvittele että mä täällä leijun siksi että oooo me voitettiin, sanan varsinaisessa merkityksessä :D

      Poista
  2. Jee, onnea! :) Kivaa, kun hevonen menee mielellään ja helposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Toi heppa on virkistynyt selkeesti viimeaikoina. Kyllähän noi hiititkin vie sitä väkisin eteenpäin, just se koelähtökin, kun piti mennä vähän reippaampaa. Vaikka silloin oli vähän nihkeämpi niin nyt oli selvästi terävämpi vaikka toki vauhtikin oli maltillisempaa. Ja onhan tää nyt hienoo, hevonen syö hyvin ja ravaa hyvin, pullat hyvin uunissa tulevaa kautta ajatellen :) (Ja varmasti joku takapakki vaanii jo nurkan takana kun vähänkin liikaa iloitsen...)

      Poista
  3. Mainiota, hyvät reissut on aina hyviä reissuja vaikka ne ei sitten ihan oikeita raveja oliskaan. Aina parempi jatkaa niistä eteenpäin :) Muistan kuinka mukavalta tuntui, kun Onnin kanssa "voitettiin" ekaa kertaa harkkareissa, sarja oli 1.50 eli puolikävelyä mutta kummasti vaan lämmitti mieltä sekin, kun siihen asti heppa oli mennyt kilpailusuuntaan pääasiassa vain laukkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis eihän tämmöisten voittojen takia kakkuja leivota ja skumppapulloja poksauteta, oma mieli vain on kuplivan hyvä kun hevonen on ollut hyvä :) En meinaa malttaa odottaa tulevia hiittejä ja harkkareita jos kehitys jatkuu samanlaisena :P

      Poista