lauantai 26. tammikuuta 2013

69.

Nyt on vietetty Aladdinin kanssa vähän hiljaiseloa, hoitelin keskiviikkoisten harjoitusravien jälkeen oriin jalkoja kotikonstein, ja huomenna taas otetaan tuntumaa työntekoon. Painetta ainakin on äijään kertynyt kun ei meinaa hampaat pysyä kurissa enää ollenkaan ja riimun päähän pujottelu tai Löllin tarhasta ottaminen alkaa käydä taiteesta osumia väistellessä, ja narun päässä on alettu leijua kuten kunnon Oriin kuuluukin :D

Lauantai-illan ratoksi lueskelin tuossa Helmikuun Kilpailukutsuja, ja osuipa siinä silmään mukavannäköinen sarja. 2140m tasoitus kolmevuotiaille enintään 0 euroa tienanneille lämminverisille. Ja ihan loppukuusta, joten tuli vähän sellainen fiilis että pitäisköhän alkaa kuulostella hevosta sillä korvalla että uran avausstartti olisi silloin? Kun varmuudella vastassa ei olisi mitään rutinoituneita vanhempia hevosia vaan kaikki olisivat yhtä aloittelijoita, voisi käydä katsomassa missä oikein sillä hetkellä mennään. No, kuukausi on pitkä aika ja tapahtua voi ennen sitä mitä tahansa, mutta eiköhän tuota starttaamisen mahdollisuuttakin silmällä pidetä :)

Luki siellä lehdykässä muutakin, nimittäin erääntyviä ikäluokkakilpailumaksuja. Täytyy varmaan ottaa yhteyttä järjestäviin ratoihin, kun meille ei ole yhtäkään maksulappusta postiluukkuun vielä kolahtanut vaan kaikki on menneet kasvattajalle. No, nyt tammikuun lopussa erääntyy Kuopio Stakes 2014, ja helmikuussa olisi tiedossa Kasvattajakruunu- ja Kriterium-maksulappuja, ne kolme ainakin on makseltava ehdottomasti. Jos ei muuten niin edes kannatuksen vuoksi ettei tämä Suomen raviurheilu ja ikäluokkalähtöjen palkinnot ihan kokonaan kuihtuisi ;)

*Muoks*  Kurkkasin vähän blogin tilastoja ja siellä oli yllättävä parin päivän takainen kävijäpiikki. Aloin sitten selvittää jälkiä ja selvisihän syykin, meidän valtavan mieletön harjoitusravimenestys oli päässyt Aladdinin kasvattajan kotisivuille uutisiin :D Jos ette ole vielä tutustuneet Birdland Teamin sivuihin, nyt viimeistään on aika. Ja jos haluatte itsellenne ikioman Löllin niin ei muuta kuin tilausvarsaa tekemään, siellähän se Aladdinin emä edelleen majailee ja odottaa tosimielellä kesää ja tulevaa astutuskautta :)

5 kommenttia:

  1. Tuo pieni Angry Birdland orhi vois muuttaa meille, varsinkin jos meidän nelivuotiasta hevosmiestä olisi kuuleminen ;D Suku aika komee ja näpsäkän näköinen varsa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nimikin enemmän kuin kohdillaan :) Ei paljon parempi vois enää olla :)

      Poista
    2. Jep! ;D ei voi olla huono hevonen tuolla nimellä!

      Poista
  2. Jos kimppahepaksi hankkisi... ;) Se, että nälkä kasvaa syödessä omn ihan hölynpölyä - se kasvaa, vaikkei palastakaan olisi haukattu!

    VastaaPoista