lauantai 1. joulukuuta 2012

40.

Tuli talvihalla. Vihdoinkin. Näyttäisi aika pysyvältä jopa, jos ennusteita on uskominen. - - - Rokotusviikko alkaa olla takana. Huomenna lähdetään pöllyttämään puuterilunta, vauhtia on toivottavasti luvassa oriilla aisoissakin yhtä pirteästi kuin mitä tänään tarhassa irrotteli...

Wuhuu!

 Kuovitaan lumeen...

 ... hyvä kiihdytyskuoppa!

Häntä tötteröllä

 Hanaa!

Pikkupojat katselee mitä "isoveikka" oikein spiidailee:

Eestaas, miljoona kertaa :)

Ja on myönnettävä, kyllä se lumi piristää itseä, siinä missä hevosiakin. Vaikka siitä onkin vaivaa, lumitöitä saa tehdä taas selkä märkänä. Vesa kolaa, minä linkoan. Tosin kivaa sekin on, jos homma pysyy kohtuuden rajoissa :) Mutta katsokaas mitä lumimyrskyn mukana meidän pihaan ilmestyi: 


Kyllä, se on poni. Tai tarkemmin ottaen kaksi ponia ;) Tämä tiine Isbe-mamma saapui ilahduttamaan  koko perhettä ystävällisellä (ja lihavalla) olemuksellaan. Vesakin on aivan myyty, mutta ei kerrota sitä sille ;)

2 kommenttia:

  1. Hienoja hevosia piha täynnä :) Pidättekö ponivarsan myös itsellä? Meidän pikkumies toivoi myös shettistä, mutta äiti ei sitten kallistunut siihen kumminkaan. Ajattelin kyllä pistää pojan ensi vuonna poniravikouluun, jos yhtään kynnelle kykenee ;D Tai sit tullaan teille ponileirille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Katsotaan nyt ensin millainen pallero sieltä maailmaan tupsahtaa :) Ja mitä olen ymmärtänyt, ponivarsakauppa on yhtä jäissä kuin hevostenkin, jos ei sit hintalappua laita ihan naurettavaksi. Eli varaudutaan siihen että varsakin jää kotipihaan mutta jos joku tuo tarpeeksi paksun rahatukon suoraan käteen niin kaikkihan on luonnollisesti silloin myynnissä ;)

    VastaaPoista