maanantai 3. joulukuuta 2012

41.

Raikas talvisää lunta tulvillaan aisakello helkkää riemua on pelkkää nosta orhi jalkaa rekiretki alkaa! ... vai miten se meni? ;) Siinä vähän sikermää tunnelmista eilisen ja tämän päivän ajolenkillä. Eilen pöllysi lumi, tänään kopisi aurattu jäinen tie, ei mitkään optimaaliset ajo-olosuhteet siis. Vähän lisää lunta, mieluiten suojalunta, ja sitten mukavat pakkaskelit takaisin. Niin, saahan sitä aina haaveilla :) Täytyy kyllä sanoa että ehdottomasti miljardi kertaa kivempaa on nämä melko rapsakatkin pakkaset, kuin se järkyttävä kura, vesisade ja pimeys. Kylmyyskin on ihan erilaista kun se on kuivaa, tuuletonta pakkasta. Vaarivainaani pilkkihaalari ja ystävältä saatu kaninkarvalakki takasivat tänäänkin siedettävän reenilenkin. Tosin kyllä ripsiä myöten oltiin kuurassa, Lölli sekä minä, talliin palatessa. Todistusaineistoa tässä:


Omasta petteripunakuonolookistani kuurapartoineen en viitsinyt kuvaa ottaa, sitä ei olisi paraskaan kamera ilman apinasuodatinta hajoamatta kestänyt :D

Viime maanantaisesta rokotuksesta selvittiin ilman komplikaatioita. Onneksi. Oman lukunsa tulee tässä joku päivä saamaan Löllin viimekeväinen herpesrokotus. Ei ollutkaan ihan pikkujuttu mutta siitä lisää toiste. Erittäin tyytyväinen olen siihen että annoin Aladdinin toipua tämänsyksyisestä räkätaudistaan kaikessa rauhassa. Nyt ei ajon jälkeen pisaraakaan valu sieraimista minkäänlaista märkää, ei kirkasta eikä valkoista, paksummasta nyt puhumattakaan. Jalatkin sulat kuin pikkuvarsalla, pitkään ne olivatkin paksut pöhöttyneet tolpat. Josko virukset olisivat tältä syksyltä ja talvelta voitettu kanta??? Toivossa on hyvä elää, sano lapamato.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti