tiistai 11. joulukuuta 2012

44.

Fiilistellään vielä vähän lisää:


Olihan tuo nyt huikaiseva esitys - Ensimmäinen puolikas kuolemassa, takasuoran lopussa prässäsi väkisin keulaan, ja siitä vastaili tarpeen mukaan helppoon voittoon. Uran ensimmäinen startti ja ravia koko matka, erityisesti sille annan arvoa ja varmasti antavat muutkin jotka yhtään poniraveja ovat seuranneet. Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus että ponit matkalla ottavat useampiakin happihyppyjä mutta tämä - tämä on todellinen ravikone :D Mielenkiinnolla tullaan seuraamaan tuleviakin koitoksia!

No niin, jos nyt koittaisi päästä pikkuhiljaa yli tästä huikeasta onnen ja menestyksen huumasta jonka Pertin voitto aiheutti, ja siirtyisi takaisin lumiselle maan pinnalle. Kävin tänään paikallisessa maatalouskaupassa ostamassa hokkeja ja rehuja. Paitsi etten sitten kuitenkaan muistanut ostaa niitä hokkeja, jei. Pidemmät hokit alkavat nimittäin olla tarpeen, lunta on tuprutellut nyt sellaisia määriä että tiet alkavat käydä turhankin pöpperöisiksi ja silloin tarvitaan kunnolla pitoa ettei vaan hankkarit pauku. Äh, huomenna on kyllä pakko muistaa käydä hakemassa kokonainen laatikollinen etteivät ainakaan heti lopu!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, miten mainio juoksija se siinä! Noi on kyllä niin makeita tyyppejä... Onnea kasvattajalle! :D

    Hokkien loppuminen on muuten oikein sellanen kirous, ettei voi kuin ihmetellä. Ostan niitä mielestäni laatikkotolkulla yhtenään, ja silti niitä ei koskaan ole tai jos on, niin tyyliin kolme. Se sadan kipaleen rasia on kieltämättä aika äkkiä loppu kun ravurille siitä kierroksen laittaa, mutta vaikka ostaisi useamman rasian... Ehkä ne menee sinne samaan paikkaan, jonne häviää pesukoneesta sukalta pari?!

    VastaaPoista
  2. Joo pakko oli laittaa kuva tänne kun ei sitä tiedä koska toi blogin päähenkilö suvaitsee alkaa tehtailemaan noita voittajakuvia meille.... ;)

    Ne hokit. En sit hakenut tänäänkään, kun ei ollu kylille mitään muuta asiaa. Josko huomenna :) PS. Meidän perheen viimeisimmässä pyykkisatsissa, jonka olosuhteiden pakosta pesetin äidillä, oli ollut 14 paritonta sukkaa..... :D

    VastaaPoista