tiistai 25. joulukuuta 2012

53.

Joulupäivää joulupäivää!

.....ja vetopäivää kans :) Niinhän mä tein kuten suunnittelinkin, valjastin oriilleni kilpavehkeet (mutta hiittikärryt) ja lähdin ajamaan vetoja. Kylä lähtee hei! :D Viis vetoa päästin ja ihan sama mitä mä teen niin en mä kyllä saa Aladdinia laukkaamaan kotioloissa en sitten millään. Kaikki oli siis ok, ohjattavuus yhtä hyvä kuin kotioloissa aina, ja jos joku on varmaa niin se, että vauhdeista tai jaksosta ei kokeen läpäisy ainakaan jää kiinni. Eriasia sitten se motivaatiopuoli jos ori jää jostain syystä yksin juoksemaan,  mutta uskon ja luotan että harkkareissa tullut hyppy oli vain se poikkeus joka vahvistaa säännön, umpiravurihan tuo Lölli normaalisti on <3

Mutta yksi yllättävä miinusmerkkinen juttu kyllä tänään ilmeni. Aladdinin takavuohiset menivät päivässä kamalan rupisiksi, ihan varoittamatta. Se vähän huolettaa, onko se nyt sit taas jotain viirusta joka kiusaa myös mahdollista koelähtösuoritusta. No, hevonen on muuten täysin normaali, oikeinkin virkeä, ei lämpöjä, ei paksuja jalkoja, vain hurjat märkäiset ruvet takasissa. No, pehmitellään niitä nyt tässä nämä jäljelläolevat päivät parafiinikääreillä ja kuivatellaan Bacibactilla ja toivotaan ettei mistään sen vakavammasta ole kyse. Perhana, voisko joskus valmistautuminen johonkin tosikoitokseen tapahtua ilman ylimääräistä jännitystä???

2 kommenttia:

  1. Ei se voi, ainakaan meillä ei tunnu olevan mahdollista :/ Emmillä myös tuli viime startista pieni hiertymä/rupi vtj vuohiseen, vaikka koitin sen huolellisesti kääriä...äh. Nyt sitten taas saa pähkiä, että millä sen käärii nätisti. Huomenna ostamaan taas kaupasta kaikki sinkkivoiteet vauvanhoito-osastolta ja kassa miettii, että miten tuo lastaan hoitaa... Mutta tsemppiä, kyllä se poika ravaa, kun kavereita piisaa lähtöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja apua. Mä olen ihan varma että meillä on nyt joku virus päällä taas kun katkes noi vuohiset niin yllättäen. Vaikka hepo onkin ollut nätissä ajossa ja varsinkin tarhassa ihan pirteä. Sittenhän sen näkee kun pitäis mennä lujaa, että meneekö mihinkään vai tuleeko toppi. Jännitystä elämään sitä arvaillessa!

      Poista