keskiviikko 25. syyskuuta 2013

175.

Kohta seuraa kuvakooste Aladdinin Pajakulma Kriterium-karsinnasta Teivosta. Ensin kuitenkin pieni pohjustus eilisiltaiseen suoritukseen :) Aladdin vaikutti oikein vireältä ja hyväntuuliselta koko päivän, ja teki hyvän lämmityksen josta kuski oli oikein tyytyväinen. Muutoinkin kaikki sujui hyvin, mutta vähän ennen lähtöä katoksella tuli pientä sählinkiä jonka seurauksena Aladdin myöhästyi esittelystä, hyi meitä :)

Itse starttihan sitten ei jätä paljoakaan historiankirjoihin painettavaa meidän osalta, muuta kuin sen että mukana oltiin. Yllättäen meidän karsinnassa pidettiin alkusta saakka Suomenennätysvauhtia ja voittaja lopulta jäi vain kymmenyksen Brad De Veluwen SE:stä, mutta vauhdinjako oli mielestäni aika tylsä, alku kymppiä ja loppu seitsemäätoista... Itse kellotin Aladdinille ensimmäiset 2000m johonkin 1.15-1.16-vauhdin välimaastoon joten tosissaan meidänkin varsa pinnisti, mutta kyllä viimeiselle puolikkaalle lähdettäessä Aladdinilla alkoi olla kivet kupissa ja loppu oli melkoista tervanjuontia. Urheasti se silti puristi loppuun saakka saaden keskipitkän matkan ennätyksekseen 18,5akp, olen siitä todella ylpeä  <3 Sijoitus oli vaatimaton yhdeksäs. 

Kun ori tuli startista, se puhalsi raakasti, ja kun aloin riisua sitä katoksilla, ei yskimisestä ollut tulla loppua, saimme pahoja mulkaisujakin viereisistä katoksista tyyliin "Miksi pitää sairasta hevosta kilpailuihin raahata.". Selvästikään kaikki ei ollut Aladdinilla siis kunnossa, mutta mistäpä tuotakin olisi ennalta voinut tietää kun se on koko viikon edellisestä startista tuntunut ajossa todella hyvältä, eikä kuumetta tms. ole ollut. Tietenkin tämä notkahdus piti osua pahimpaan mahdolliseen saumaan mutta sellaistahan tämä meidän tuuri useimmiten on.

No, oli miten oli, kyllä minä tökkäsin taas yhden sulan hattuuni, oma omavalmennettu varsa Kriterium-karsinnoissa, kyllä tämä ravipäivä varmasti muistoihin jää <3 Mutta nyt niihin kuviin, kiitos niistä ystävälleni Sannamarille!!! 

Kotona valmistautumista lähtöön




Mitä se kimppakaveri puhelimessa jauhaa??

 Oltiin me siellä :)

 V niinkuin Vesan hetki ilta-auringossa :)


 Ja sitten kärryt perään

 Lämmityksen suunnittelua


 Voisitko rapsuttaa vähän?


No jos vähän tuosta...


Sitten lämmitykseen...

... ja takaisin katokselle.


Yksityinen esittäytyminen

Auton taakse!

Parijonossa



Totista touhua

 Vihdoin maalissa!

Näin tällä kertaa. Kivaa oli kaikesta huolimatta! Ensi syksyn Derbyssä on toivottavasti jo toinen ääni kellossa ;)

2 kommenttia:

  1. Näinhän se Emmilläkin meni viime talvena, että startin jälkeen vasta huomasi köhimisen - sais olla kristallipallo, että näitä osaisi ennustaa. Mutta hiukan lepoa ja uuteen nousuun :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja tilannekuvia! Meidän Leevikin päässyt tuohon esittelykuvaan :)

    -Sanna :)

    VastaaPoista