lauantai 7. syyskuuta 2013

166.

Huutokauppaterveiset!

Meidän Reima meni eilen kaupaksi mukavaan hintaan, ja mikä parasta, ostaja oli ehkä parempi kuin mitä pienkasvattaja olisi villeimmissä päiväunissaankaan voinut toivoa. Kuvassa Reima viimeisen kerran kotipihassa, hetkeä ennen Ypäjälle lähtöä:

 


Ray Mysterio, om. Talli Piggot/ Timo Nurmos

Olipa jännä nähdä miten varsa kasvoi uudessa paikassa ainakin kymmenen senttiä, ja miten äijänä se siellä pullisteli! Muistona seuraavien päivien ajan käsivarteni helottavat hienoissa punaisen, sinisen ja keltaisen eri sävyissä, niin paljon etuset lentelivät ja tekivät kivoja mustelmia :D Kertakaikkiaan upealta ja riskiltä Reima näytti, ja kun olin koko iltapäivän juoksuttanut Reimaa ties keille ammattivalmentajille ja hevosenomistajille, kyllä nyt reidet ja pohkeet hapottavat :) Aivan mahtavaa oli kuulla kehuja hienokuntoisesta, hyvin pidetystä varsasta oikein nimimiehiltä. Lämmitti kasvattajan sydäntä kummasti :) Erityiskiitos pitää antaa meidän yhteistyökumppanille, Ala-Seppälän Martille, kun innolla markkinoi meidän puolesta varsaa ja vähän väliä kävi huikkaamassa että tuohan taas Hanna oritta näytille! Ja työtä käskettyä, taas mentiin :) 

Iltamyöhällä talutin sitten Reiman vieraaseen isoon hevosrekkaan, ja sinnehän se käveli perässäni pysähtymättä vaikka matkustuskokemukset rajoittuvat toissapäiväiseen koppiinkävelyharjoitukseen ja sitten itse Ypäjän reissuun. Fiksu ja luottavainen varsa, kyllä olin pakahtua ylpeydestä miten hienosti äiskän poika käyttäytyi. Jännittävää on seurata Reiman tulevia vuosia, toiveissa ja unelmissa tietysti siintävät ne suuret ikäluokkakilpailut mutta sitä ennen on vielä pitkä matka kuljettavana, terveyttäkin saisi piisata. Joka tapauksessa, onnea uuteen kotiin suuressa maailmassa meidän Reima!!! <3

6 kommenttia:

  1. Hiphei, hyviä vointeja uuteen kotiin täältäkin, eipä juuri parempiin käsiin olis voinut mennä?!

    Koitin nettilähetyksen kautta sitä bongata ennen varsinaista huutokauppaa, mutta ei näkynyt... Maneesissa oli sitten niin edukseen, kun moni muu pököili omiaan. Hieno mies :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis aivan mahtihomma ehdottomasti!! :) Meillä oli karsinapaikka vähän eri paikassa kuin missä kuvasivat, ulkona pyörin varsan kanssa kyllä jatkuvasti. Pihalla huitoi etusilla ja tallin käytävällä huusi vehje pitkänä joten siihen nähden oli järkyttävän fiksusti varsinaisessa myyntikehässä :D Tiesi missä vaiheessa pitää olla hevosiksi, ihan selvästi :)

      Poista
  2. Onnea onnea onnea, niin Teivosta ku Reimastaki! Luettu on uutiset ja seurattu startit, vaan aina ennen ku heräilee tänne kommentteihin asti, ni hetken ottaa. :) Kaunista syyskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits kiits kiits :) Paljon on kivoja asioita taas sattunut, sitä takapakkia odotellessa... Kelit kyllä tosiaankin kauniit, eilenillalla oli pakko kuvata videonpätkääkin taas kun oli niin hienoa. Taidankin liittää sen seuraavaan postaukseen ihan kohta :)

      Poista
  3. Yhdyn Marjon kommenttiin, että kuulumisiet on käyty kurkaamassa pikaisesti jo joskus aikaisemmin, mutta nyt vasta ehtii paneutua sen verran, että rustais jonkinmoisen kommentinkin. Elikkästä onnea kovasti Teivon komeasta kakkossijasta ja hurjasta ennätyksestä! On tämä kilvanajo kovaa touhua nykyään, kaikki ajaa niin pirun lujaa... Ja Onnea myös onnistuneesta huutokaupasta. Itsekin huutokauppaa seurasin jonkin aikaa netin välityksellä, matka meiltä Ypäjälle kun on aika uuvuttavan pitkä, ettei millään pystynyt paikan päälle lähteä. Väkeä näytti olevan paljon paikalla ja netin välityksellä ostoksia seurasi varmasti myös moni. Hieno tapahtuma, joka näyttää saavan pikkuhiljaa jalansijaa Suomeenkin! :)

    VastaaPoista
  4. Onnea hyvästä kaupasta :) Emmin kasvattajakin meni yhden varsan huutamaan :) Olisi itsekin pitänyt lähteä paikan päälle turistina, mutta eipä taas saanut aikaan...

    VastaaPoista