sunnuntai 22. syyskuuta 2013

173.

Loppuviikko on sujunut Aladdinin kanssa aivan suunnitelmien mukaan. Perjantaina ajoin muutamia vetoja ja ensimmäisen kerran otin käyttöön salaisia oljenkorsiani. Lähestulkoon lentoonlähdössä oli oriini mun :) Erittäin tyytyväisenä siis voidaan edetä kohti tiistain starttia. Lauantaina Aladdin kävi Ekohepossa Jyrkin hierottavana ja saunomassa. Oikea lapa taas vähän kiristi, mutta onneksi meillä on Jyrki <3 Kyllä tuli taas notkea poika Löllistä. Viikonlopun suururakka oli, kun aivan omin kätösin kengitin sekä Aladdinin että Keken.

Koska meidän molemmat luottosepät olivat kiireisiä, ja on sitä tullut sen verran monia irtokenkiä lyötyä, päätin että osaanhan minä nyt pari hevosta itsekin ympäri kengittää. Aloitin Aladdinin etupäästä jo torstaina, ja tänään sitten laitoin takapäänkin. Yllättävän hyvä tuli, vaikka itse sanonkin! Etupäässä nähtävissä vielä helmasyntini, vähän turhan matalat otteet. On se vain pelottavaa lyödä nauloja syvälle kavioon! Takapäähän rohkaistuin jo upottamaan nauloja vähän ronskimmin. Myös Keken kanssa oli sama meininki, eilen laitoin etupään ja tänään takapään, joten kroppa todellakin tuntee tehneensä!! Tässä tyylinäyte Aladdinin kavioista:


2 kommenttia:

  1. No, kengitys taisi mennä paremmin kuin entisellä miehellä:
    " Hai, hyvin onnistu kengitys, yks´ naula vain tuli näkyviin ! "

    Onnea muuten tiistaille ja ylipäätään kaupasta ! Kuvankauniin varsan ostohetki taisi ajallisesti osua nappi-
    hetkeen ?

    VastaaPoista
  2. Minähän kengitän omat hevoseni aina itse, olen kengitellyt jo yli 10 vuoden ajan. Mutta edelleen mulla on tuo tyyli että laitan yhtenä päivänä vain 2 jalkaa ja loput seuraavana. Säästää sekä omaa selkää että omia ja hevosen hermoja. :) Naulojen lyömisessä oon jo rohkaistunut, kun on koko aikana vain yhden kerran käynyt niin että naula meni liian syvälle. Silloin oli onneksi talvi ja kovat pakkaset, eikä kavioon kehittynyt paisetta tai mitään, vaikka monta päivää ihan paniikissa sitä kyttäsin.

    VastaaPoista