keskiviikko 18. syyskuuta 2013

172.


Siinä se nyt sitten seisoo. Aladdinin nimi Kriterium-karsinnan lähtölistassa. Minun hevonen. Minun valmennuksesta. Täältä metsän keskeltä tullaan, isojen poikien hevosten joukkoon. Lähtöpaikka on heikko, mutta mitä väliä!?! Viivalla ollaan ja on aivan huikeaa että olen saanut laiteltua tuon hevosen siihen pisteeseen että sen kehtasi mukaan ilmoittaa klassisen ikäluokkakilpailun karsintaan. Lopputulos on täysin yhdentekevä, iloitsen niin paljon jo pelkästä mukanaolosta :) Tottakai finaalipaikka täyttäisi villeimmätkin unelmat, mutta realismia kehiin, nautitaan nyt tästäkin täysin rinnoin ja ehkäpä pidetään myöhemmin Kriterium-karsinnoissa-mukanaolobileet, kyllä siinäkin on juhlimista meille puskareenareille kerrakseen :D

2 kommenttia:

  1. Onnea Lappeen kakkosesta ja tsemppiä karsintoihin! Tiedän todella tuon tunteen, kun oman hevosen nimi lukee Kriterium-karsintojen lähtölistoilla! Aatun kohdalla 4-vuotiskausi oli kaikkien sairastelujen takia kovin rikkonainen, mutta niin vain siitä tuli syksyllä Kriteriumfinalisti. Finaalin HLO4-tuomio harmitti aikanaan, mutta mukanaolo oli ISO saavutus. Jo karsinnoissa mukanaolemisesta saa olla enemmän kuin tyytyväinen! Nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Kiitos!! :) Tänään kun käytiin Teivossa, ostettiin Teivonlinnasta käsiohjelma. Näytti aikas mukavalta kun lähtölistojen lisäksi esiteltiin myös "Pajakulma Kriterium-hevosten kasvattajat". Meidän Lölli on siis Kriterium-Hevonen ihan virallisesti :D Nyt sitten vain jännitetään, tuleeko siitä myös "Kriterium-finalisti" :) Kyllä mä todellakin otan ilon irti jo tästäkin. Vallankin kun karsinnoissa on mukana myös yksi meidän kimppakasvatti, on meillä tuplajännittävä päivä tiedossa!!! :)

      Poista