maanantai 29. huhtikuuta 2013

103.

Puretaanpas vaihteeksi treeniraporttia pöytään. Ohjelmassa oli tänään vetoja, mutta jonkinverran tuli mutkia matkaan meistä riippumattomista syistä, yksi jättipitkä yhdistelmärekka oli keräämässä juurakoita meidän kulkureitin varrelta niin että ohittaminen oli mahdotonta. En sitten jäänyt odottelemaan vaan muutin lennossa suunnitelmaa, ja ajoin tasamaavetojen sijaan lyhyempiä mutta suhteessa raskaampia mäkivetoja. Yhdeksän vetoa, vauhdeiltaan 1.29-1.48, lyhyillä palautuksilla, ja orhi suoriutui niistä kunnialla, vielä jäi viimeisessäkin vedossa painetta naruihin :)

Toukokuun sarjoja olen salaa silmäillyt mutta vaikeaa, niin vaikeaa, on ajatella että oikeasti johonkin tuon hevosen ilmoittaisi :S Ei löydy muka tarpeeksi helppoja lähtöjä meille, ryhmään ei viitsisi ekana ilmoittaa, ja tasoitukset ovat kaikki muka liian kovilla nousuilla... Miksei voi olla vaikka nollasarja, jossa kolmevuotiaille 20m hyvitys, ja max. 200e nousut??? :D Ehhehe, taidan olla turhan vaativa... Muistan kun yksi meidän aiempi starttihevonen vielä kilpaili, sille mikään sarja ei minun mielestä ollut koskaan ylisarja, ja nyt fiilikset onkin ihan päinvastoin, mahdollisimman helpolla pitäis päästä :)

On meillä kyllä itseasiassa taas yksi fyysinenkin murhe. Aladdinin päähän on iskenyt joku sieni. Korva, niska ja poski ihan verestävällä ruvella. Se täytyy kyllä ensin saada kuntoon ennenkuin kehdataan mihinkään ihmisten ilmoille lähteä. Ärsyttävää, että aina pitää tulla jotain, jos ei isompaa niin sitten pienempää! Kai se tuosta paranemisen sijaan leviää kohta koko hevoseen, heh. Hyviä hoitovinkkejä vastaanotetaan!

5 kommenttia:

  1. http://talliputiikki.seiskatalli.fi/category/24/-kutinaan-ja-ihon-hoitoon ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Aloitin nyt kuitenkin apteekkitavaralla, katson sit muita vaihtoehtoja jos ei tepsi. Mutta tuolla verkkokaupassa oli paljon muutakin mielenkiintoista, hmmm... :)

      Poista
  2. Emmin viime kesäinen sieni lähti Malasebilla, pesin koko hevosen viitenä päivänä purkin ohjeen mukaan. Saa klinikalta. Tuo aine auttoi siihenkin, kun Emmi on hinkkaillut häntäänsä viime aikoina. Pesin joku viikko sitten kerran ja rauhoittui.

    Lölli vaan starttiin, kyllä se hyvin menee. Ja jälkeenpäin ajateltuna autonperästä olisi ehkä helppokin aloittaa... vaikka tuo poika ei kuumenekkaan kai voltissa kuin eräs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan hain apteekista Hexocilia, katotaan olisko siitä apua.

      Mut hei en oikeesti kestä, kun katselen ravien tuloksia. Eihän tässä uskalla aloittaa missään, kun joka paikassa mennään niin lujaa!! Ehkä, jos oon tosi rohkea, voisin ajatella vaikka Kokemäkeä loppukuusta. Ei kai sielläkin tarvi nollasarjassa painella seitsemäätoista??? Tai sitten tarvii, huh. Huh.

      Poista
    2. Malaseb on piirun verran tujumpaa tavaraa, koita sillä jos tuo Hexocil ei auta :)

      Joo, ihan kamalat vauhdit on...toivon, että Forssan lounareissa vielä saisi hiukan siimaa. Mutta Ennätysvauhtejaan saa tammakin pistellä kesällä, jos meinaa pärjätä mihinkään :/

      Poista