perjantai 26. huhtikuuta 2013

102.

Pari päivää pulkassa taas. Eilinen vierähti Teivon reissulla Keken kanssa, käytiin kiertämässä muutama kierros rataa ja vähän kuulostelemassa missä mennään. Olin hevoseen tyytyväinen ja sain vahvistusta ajatuksilleni, mutta työmaata on edessä vielä useampi kuukausi ennenkuin päästään tositoimiin. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, maltti on valttia ja mitä kaikkea :)

Tänään hurauttelin Aladdinilla liudan 800m vetoja radanvarsisuoralla. Avovehkeillä ja korvat auki, ja sissus mutta sain kyytiä, Lölli paineli häntä tötsällä ja ohjissa oli totisesti painetta :) Palautuminenkin oli kovan harjoitteen jälkeen ensiluokkaista. Täytyy tässä varmaan alkaa vakavissaan virittelemään hevosta starttikuntoon.... Hirvittää vaan ajatuskin kilvanajosta, ei tänä päivänä saa hommaan pehmeää laskua oikein missään vaan heti on mentävä hurjia vauhteja. Jos ei mene niin karsintakierre on tosiasia. Nooh, katsellaan, mietitään... kutsuliitettä en ole selannut sillä silmällä vielä yhtään.

Sitten niitä varsauutisia: Ponitammamme poksahti vihdoin viime yönä kolmen kieppeissä, ja varsoi meille oripoika Ismon :D Kuvat puhukoot puolestaan, näihin kuviin, näihin tunnelmiin :)

26.4.2013 klo 02.50



Aamulla:






PS. Tämä ihana Ismo on myytävänä, yhteyttä voi ottaa hpaelli@gmail.com

7 kommenttia:

  1. Voi apua kun toinen on suloinen! ♥ Hurjan paljon onnea! :) Täällä joudutaan kärvistelemään vielä 3vko ennen kuin oma paukahtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän lämpösellä tammalla on laskettu aika 13.5, pelottavan lähellä on jo sekin :)

      Poista
    2. Niin on! Meillä on 17.5. Niin lähellä mutta silti niin tuskallisen kaukana! :D Ei millään jaksais odottaa enää tuotakaan vähää. :)

      Poista
  2. Ihana varsu!! =) Ja hyvä Lölli, teille tulee mielenkiintoinen kesä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ismo on huippuihana :D Urgh, erehdyin vilkasemaan tänään netistä vähän toukokuun sarjoja, ja alko heti mahassa kiertää :D Eiks joku vois maksaa meille siitä että me vaan ahkerasti kotona treenataan, on niin ylipelottavaa touhua edes tää starttaamisen ajattelukaan, saati sit toteutus!! Huh huh!! :D

      Poista
  3. Onnea perheenlisäyksen johdosta! Ihana ja niin pieni. <3 Niin ja Löllistä tuli mieleeni yks juttu: Ilmoita se ilmoita se ilmoita se...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja aargh :D Ei pysty :D Liian pelottavaa :D

      Poista