sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

92.

Tänään otettiin muutama kuva komeasta pojasta, kohtalaisen mielenkiintoinen kuvaussessio mutta saatiin Aladdinista muutama ihan mukavakin kuva :) Alkuun kuitenkin pari otosta joissa Lölli koittaa kovasti syödä Vesan:



Hetki kauniisti paikallaan....

 Huuli taas jo vähän mutristuu:

 Ehkä paras poseerauskuva:

 Nyt meinaa taas jo kyllästyttää :D

On se vaan ainakin ilo silmälle ja kovin rakas, vaikkei ikinä tienaisi latiakaan <3 Sanoo hän, joka täällä blogissakin uhosi joku aika sitten harrastavansa raveja tasan rahan takia :D

4 kommenttia:

  1. On se komia...! Kun vertaa noita kuvia vuoden ensimmäisen blogikirjoituksen kuviin niin on siinä melkoinen muutos käynyt kolmessa kuukaudessa, nyt se näyttää jo melko aikuiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä itsekin vertailin niihin kuviin, tosin täytyy sanoa että puhelinlaatu ja kameralaatu ovat niin eri tasoa että vähän väkisin vääristää, mutta tosi on että vankistunuthan tuo on ihan kauheasti. Heh, läskiä siinä tosin taitaa suurin osa olla kun sai olla sairastelun takia niin pitkään niin helpolla :D

      Poista
  2. Hieno Aladdin! Kevätaurinko saa muskelit kiiltämään. Vai ihmissyöjä! :) "Meidänpikku2veemussukka" on alkanut nyt välillä väläytellä orimaisia, kovempia otteita ja hammastelee isotellen. Kevät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä meillä ainakin on selvästi kevättä rinnassa :) Ja se on minusta vain mukavaa, kiva nähdä ettei hevonen sittenkään ole ihan vässykkä lapanen :)

      Poista