sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

85.


Kuva kertoo että tänään Aladdin oli pitkästä aikaa valjaissa! Mahtava aurinkoinen kevätpäivä, kylläpä oli ilo valjastaa virtava ori, hypätä kärryille ja antaa mennä :) Kaikki oli niin hyvin kuin toivoa sopii, hevonen oli suora, rento, sopivan vireä, ja yhtäkään köhähdystä tai muuta ylimääräistä ei kuulunut. Ajelin maltilla rauhallisen lyhyen hölkkälenkin, en päästänyt yhtään reippaampaa vaikka hevonen itse välillä vähän kyselikin sopisiko mennä. Niin täydellistä <3 Jospa sitä taas päästäisiin pikkuhiljaa takaisin normaaliin treenirytmiin, vaikka varmasti hyvää tekikin tämä pieni sairasloma Aladdinille joka tavalla. Niin hengitysteille, jaloille, keholle kuin pääkopallekin. Vaikkei oriin ravi ennen huilia mitään katastrofaalisen huonoa ollutkaan, niin kyllä nyt huomasi taas ison eron kun lihakset oli saatu huollettua, niin suorana ja letkeänä Lölli heti ensi askelilta saakka liikkui. Ai vitsit, että jäikin itselle hyvä mieli tavallisesta pienestä happihyppelystä! :)

7 kommenttia:

  1. Mäkin haluan tuon laitteen... *kade* Me ollaan oltu nyt ilman, kun aiemmin lainattiin Katjalta. Ehkäpä Emmi vielä tienaa rahat yhteen tollaseen - sit vois ostoksen perustellakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tänään käytte hakemassa Forssasta taimerirahat Emmin kanssa :) Tuureja matkaan!!

      Poista
  2. Timer GPS on kyllä niin kiva lenkkikaveri. :) Jokaisella lenkillä on mullakin mukana, enkä enää pois antaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se informaation määrä mitä sillä saa, plus se että kun ei ole rataa missä ajaa hiittiä tai vetoja, niin nyt pystyy ihan suunnitelmallisesti ajamaan miten haluaa eikä tartte käydä mittailemassa pätkiä "tosta puskasta tohon kiveen". Ja välttyy ajamasta liian lujaa, mä olen huomannut että se mikä esim. Aladdinilla tuntuu ihan nöpöhölkältä, onkin liki kahta minuuttia, ja mun mielestä hölkkävauhdiksi riittää se 2.30-vauhti lämpösellä. Toki välillä voi paloja hölkätä reippaammin, vaikka mäkiin, mut noin keskimäärin. Tosi kiva laite, vielä kun siinä ois sykemittari niin se olis täydellinen....

      Poista
  3. Mistäs tuollainen koukuttava vehje kannattaisi hankkia ja mihin hintaan? Matka ja aika on kuitenkin vauhtia tärkeämpää. Vauhtia ehtii sit mittailla kisoissaki... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä ostin omani Hevarin pakettitarjouksena, sain kaikki mahdolliset oheistilpehöörit samaan hintaan, esim. rannepidike on mun mielestä ihan ehdoton varsinkin näin talvella. Mutta kai se suunnilleen samoissa hinnoissa liikkuu joka puljussa, kolmejapuolsataa - auts - kirpaisi ostaessa, mutta en kyllä kadu hetkeäkään. Saa kai sitä tässäkin hommassa päivittää nykyaikaan ja turvautua tekniikkaan niinkuin jokaisessa muussakin lajissa tai puuhassa alkaa olla tapana? :) Kyllä mä toki edelleen pystyn ajamaan perstuntumallakin, mutta mukavan lisän toi timergepsi tähän lystiin kuitenkin tarjoaa :)

      Poista
  4. Voi samperi... toi ois niiiin hiano. :D

    VastaaPoista