tiistai 26. maaliskuuta 2013

90.

Tämäpä näppärää, istun autossa ja odottelen tytärtäni zumbasta. Ja kirjoitan blogiin tyttären läppärillä jonka tuo oli ottanut itselleen ajomatkaviihdykkeeksi :) Maksimaalista ajan hyötykäyttöä siis!

Tänään Aladdin oli taas valjaissa, ohjelmassa vetoja. 5 x 700m lyhyillä palautuksilla eikä voi kyllä moittia hevosta, mukavasti laittoi töppöstä toisen eteen ihan omasta tahdostaan eikä taas kerran ollut treenin jälkeen moksiskaan. Yhden kummastuksen aiheen tosin löysin talliin palattua, nimittäin kärrynrenkaaseen tarttuneessa lumessa oli veripisara. Kävin hevosen suurennuslasilla sieraimesta hännänpäähän läpi, enkä kertakaikkiaan löytänyt paikkaa josta tuo tippa olisi voinut lentää. Mysteeriksi jäi ja se on ärsyttävää, koska nyt se sitten pyörii mielessä koko ajan, mistä, mistä se olisi voinut tulla??? No, ei auta, täytyy illalla tsekata hevonen vielä uudestaan. Jaa mutta!!! Just hokasin!! Suuta en kyllä tarkastanut! Oriilla oli eri kuolain kuin tavallisesti koska laitoin sille puolilappuvehkeet enkä jaksanut alkaa vaihtelemaan niissä ollutta kuolainta, olisikohan se tippa voinut tulla siis suusta.... Täytyypä tutkia siis suukin.

Muuten hevosella tuntuu olevan kaikki oikein hyvin nyt. Ruoka ja juoma maistuu, hikoilee sopivasti, ja tarhassa on vireä. Perjantaina ajattelin ottaa suunnaksi Teivon ja ajaa pitkästä aikaa ratahiittiä. Ensi keskiviikkona olisi taas harjoitusravipäivä Forssassa, ja haluan ajaa ennen sitä alle tuplahiitin rataolosuhteissa, ei pelkkiä kotivetoja. Vähän kyllä mietityttää radan kunto, millainen se Teivossa mahtaa olla kun päivisin sulaa ja yöllä pakastaa, mutta täytyy toivoa ettei se nyt ihan kauhea olisi. Rataraporttia loppuviikosta tiedossa siis! :)

8 kommenttia:

  1. Ettehän vain teilanneet jotain viatonta metsäneläintä kulkiessanne? :D Lykkyä Löllille - hyvät esitykset jatkukoon rataolosuhteissakin!

    VastaaPoista
  2. Lölli oli astunut huono-onniseen päästäiseen matkan varrella ;) Koskas sä jo ilmoitat sitä, että pääsisi katsomaan voittoa nauhalta? :)

    VastaaPoista
  3. Jaa tytöt siellä ehdottelee että me ollaan murhattu joku viaton luontokappale?? :D Ou nou!! Yliajo, ja syyllinen pakeni paikalta :D Heh, en nyt kyllä ole katsellut edes nollasarjatarjontaa, jäitä hatussa vaan ja odotellaan että kesäkelit ne sieltä sulattaa :)

    VastaaPoista
  4. Kerropa Hanna, että miten Keken kuvan sai Heppa-järjestelmään? En tiennyt, että sinnekin saa kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt täytyy kyllä sanoa että minä en ole ollut asialla vaan syyttävä sormi kohdistuu muihin omistajiin :D Mutta mielestäni se onnistuu ihan vaan sähköpostilla laittamalla? Korjatkoon joku joka paremmin tietää, jos olen väärässä :)

      Poista
  5. Mukavaa lukea teidän edesottamuksia. Rataraporttia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no, katotaan nyt onko siitä edes yhtään mitään raportoitavaa :D

      Poista
  6. Mulla tuli kyllä kans ekana mieleen, että oot ajanu jonkun pikkueläimen yli...

    VastaaPoista