perjantai 22. maaliskuuta 2013

89.

Eilisen Tuulian käsittelyn saldo oli se, että sekä Tuulia että Pyykön Jyrki hokivat: "Ilmota se! Ei se ton paremmaksi enää voi tulla! Starttiin vaan!" :D Ja mä nikottelin, "jos nyt kumminkin viä vähän reenailis....." :D No, niin tai näin, mutta Aladdinin lihaksisto on nyt erinomaisella mallilla. Palikat olivat pysyneet kohdallaan sitten viime käsittelyn, ja isompia kremppoja ei ollut, Tuulia oli hyvin tyytyväinen oriiseen. Lisäksi hevonen oli kuulemma eilisen asiakkaista ehdottomasti hienoimmassa kunnossa, riski ja kiiltävä <3 

Sillä välin kun Kekeä käsiteltiin, Aladdin odotteli pakkopilttuussa kotiinlähtöä. Kyllästyi tietenkin, ja alkoi järsiä lankusta tehtyä etupuomia. Matkassa mukana ollut isäni meni kieltämään, "Noh Allu, lopeta, se on kyllästettyä puuta!", johon minä näppäränä lohkaisin: "Kyllä se kohta kyllästyy!" :D Hehe, aina yhtä väsyneet vitsit :)

Keken kropassa nyt oli kaikki niin vinksallaan kuin olla ja voi, mutta kyllä vaan sekin käsittelyn päätteeksi seisoi suorassa ja tasajaloin, eikä selkä kyttyrässä takajalat mahan alle vedettynä, lantio vinossa. Hyvä siitäkin vielä saadaan :) Mukavaa oli myös se että Lölli ja Keke matkustivat sujuvasti yhdessä ilman ylimääräisiä mölinöitä. Viksut pojat :)

*Edit klo 17* 

Kävin päivällä ajamassa tuon lihaskimppu-oriini ja kyllä taas päivä paistaa risukasaan niin että häikäsee :) Toivotaan että sama nousujohteinen suuntaus jatkuisi, ei tähän väliin mitään takapakkeja nyt kiitos :)

6 kommenttia:

  1. Ilmota se, ilmota se! ;)

    Käykö tuo Tuulia Ekohepossa jonain tiettyinä päivinä, vai kuinka tuo symbioosi noilla hoituu? Eiks tuo Jyrkikin ole jonkun sortin lihasspesialisti tai jotain? Suunnittelen tässä Onnille terapialomapäivää Teivon kylpylässä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. E-e-eeeennn mä taida uskaltaa... :D Onhan se nyt lihaksistoltaan hyvä, mut onko se vielä starttikuntoinen, sitä en osaa sanoa. Helppoja, helppoja on nää kotitreenit sille olleet mut tiedä sit kun pitää mennä se pari kilometriä täyttä, riittääkö huumori vielä sellaiseen. Ja kun se lyö taakse niin rajusti niin en ehkä halua edes koettaa talvikengässä, muutaman kerran käytetyt suojat on taas jo ihan riekaleina.

      Poista
    2. Ai niin ja en mä tiedä onko Tuulialla jotain vakipäivää, se on käynyt meillä kotonakin mut nyt mahduttiin sen ekohepopäivään. Kyllähän Jyrkiltä saa vaikka mitä palveluja, laseria, akupunktiota, ties mitä niksauttelua, on sekin yhdensortin shamaani. Ei muuta kun terapoimaan Teivoon! :)

      Poista
    3. Joo, puolivalmiina ei kannata lähteä, ja jos lyöntiongelmaa meinaa olla niin nyt on niin lyhyt aika enää siihen että saa hokit pois, ettei senkään suhteen varmasti kannata hoppuilla. Ehtii se vielä! :)

      Poista
  2. Suosittelen tasakärkikenkää, kavio katkaistaan kärjeltä, kenkä tulee taaemmas, auttaa! Auttaa MYÖS hokeilla. Villellä ympäri vuoden tasakärki edessä, tuolla kakkosella myös on nyt ollut kun normikengällä hakkas taa ruunuun, loppui kerralla.

    Marju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy vähän muutenkin funtsia nyt kun siirrytään kesäkenkään, että mitä sinne alle oikein laitetaan. Mullakin on kyllä ihan hyviä aiempia kokemuksia tasakärjestä, mutta ei ole tullut vaan Aladdinille kokeiltua.

      Poista