keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

84.

Aladdin on viettänyt hiljaiseloa lääkekuuria nauttien, "sairaslomaillut" niin että ei tahdo nahoissaan pysyä :D Tänään kuitenkin ohjelmassa oli vähän lihashuoltoa kun Luomalan Tuulia tuli käymään oriin läpi. Löytyihän sitä kropasta vikaa jos jonkinmoista, joita saatiin mukavasti hoideltua. Myös kroonisesti paksuuntunut kinner sai mitä ilmeisimmin selityksen, kyseessä on imusuoniston häiriötila jonka pitäisi laserhoidolla (ja/tai lymfaterapialla) ainakin jonkinverran korjaantua. No, mene ja tiedä, mutta kokeillaan nyt sitten sitäkin eli perjantaina Eko-Hepo taas kutsuu, kinner saa laseria ja Aladdin pääsee Spa:han seisoskelemaan. Mitäpä sitä ei rakkaan hevosensa eteen tekisi <3

Myös Kekeä Tuulia ohimennen vilkaisi ja löysi välittömästi korjattavaa, nyt ei kuitenkaan aikataulu antanut periksi hoidolle mutta Keke pääsee Tuulian käsittelyyn 21.3. Tuuliasta meillä on hyviä kokemuksia jo aiempienkin hevosten kanssa, Tuulia on sellainen "köyhän miehen Tuula Pursiainen" ja suosittelen palveluksiaan lämpimästi kaikille.

1 kommentti:

  1. Oi, yks tuulia menis itelläki ja hevosella! Kerrohan sit, kuinka terapiat puree Lölliin ja Kekeen! Onko hevonen erilainen tai kipeä seuraavana päivänä ennen kuin sitten entisestään vertyy?

    VastaaPoista