tiistai 27. elokuuta 2013

159.

Teivosta kotiuduttu ja startti pureksittu!

Hevonenhan oli. Noh. Tahmea. Taas kerran. En tiedä pääsenkö koskaan kunnolla sisälle sen sielunelämään mutta nyt ainakin olen ulkona kuin lumiukko. Aikahan oli todella hieno 17,5ake, olen siitä hyvin ylpeä että meidän kolmevee varsa täältä metsän keskeltä pikkutallista moiseen pystyy, mutta tyyli millä se tuli, siihen olen kieltämättä pettynyt. Lauantainen hiitti kun lupaili jotain ihan muuta, niin virtava ja meneväinen Aladdin silloin oli. Odotukset olivat vielä lämmityksenkin jälkeen korkealla kun ori siinäkin oli selvästi normaalia pirteämpi, mutta itse startissa se meni taas käsijarru päällä käytännössä koko matkan. Mikko joutui sitä jatkuvasti muistuttamaan ettei vallan jäänyt porukasta, ja tästä muistuttamisesta sitten tuomaristo ystävällisesti muisti Mikkoa sakolla ja ajokiellolla. 

Takasuoran lopussa Aladdin vähän havahtui, että jaa niin kilpaako täällä pitäisi juosta, ja lähtikin etenemään paremmin, mutta vain "törmätäkseen" eteen sammuvan kanssakilpailijan selkään, ja siihen katosi taas paras vauhti. Kyllähän Mikko sen vielä ulkoradoille vapaille vesille päästyään käänsi, mutta kärki oli auttamatta liian kaukana. Ori puksutti varmasti maaliin seitsemäntenä, samalla ajalla kuudennen ja viidennen kanssa. Tulihan tässä nyt viime startista jo paljon aikaa mutta olin kuitenkin saanut ajettua viimeistelyt haluamallani tavalla ja "tiesin" hevosen pystyvän 17-tulokseen, mutta kyllähän tuosta kaikki hohdokkuus puuttui kun Lölli vaan hengailee tuolla kilpailutilanteessa löysin rantein. Nopeastihan tuo taas palautui, kotimatkalla tyhjensi täyden heinäverkon ja kotona hyökkäsi iltakaurojensa kimppuun valonnopeudella, joten edelleenkään miltään kaikkensa antaneelta se ei startin jälkeen vaikuttanut. Eikö se oikeasti tajua, vai viitsi, vai mikä on, kun ei se vaan anna itsestään oikein yhtään mitään irti? Tätä tässä taas pohtii, samaa kysymystä kuin monta kertaa aikaisemminkin.

No, niin tai näin, mutta kyllä me nyt ainakin yksi startti vielä ajetaan jos suinkin mukaan päästään, koitetaan vetää muutama käyttämätön oljenkorsi kehiin ja katsotaan saataisiinko Aladdiniin niillä vähän lisää topakkuutta. Toivossa on hyvä elää sano lapamato!!! :D Sen jälkeen sitten mietitään pidetäänkö mekin Mikon ajokiellon mittainen tauko (3 viikkoa) vai löytyykö Suomesta joku toinenkin kuski joka kehtaa sillä ylipäätään ajaa :D

2 kommenttia:

  1. No juoksun katsottua näytti siltä, että kyllä hevonen tuntui tekevän töitä ja vastasi pyyntöönkin. Voisiko olla, että tarvisi hiukan kypsyyttä ennen näihin vauhteihin innostuu? Muutama helppo vauhtisempi talvea kohtia alle ja varmasti ensi kesänä on eri meininkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä lähdössä kieltämättä vauhti oli ihan ylikovaa ja täys työ, jollei mahdottomuus, tuollaista on vielä tässä vaiheessa oriin kehitystä ylläpitää koko täyttä matkaa, mutta kyllähän tuo Aladdin niin paljon sisälleenkin jättää, ei tottavieköön ollut startin jälkeen tyhjä. Ihan varmasti aikaa myöten kypsyy ja parantaa paljon, sen tietää jokainen joka on sen ohjia joskus käsissään pitänyt :)

      Poista