maanantai 5. elokuuta 2013

148.

Ei mulla nyt ole mitään ihmeempää kerrottavaa, muuta kuin että ALADDIN ON KOTONA!!! <3 Voi hitsi, tuntuupa mukavalta kun kuningas on saapunut valtakuntaansa. Mitä se sitten teki kun pääsi omaan tarhaansa? No alkoi tietenkin perata parin viikon ajan kasvaneita rikkaruohoja aitojen alta. Piha siistiksi, sanoi Lölli ja kävi pienen kunniakierroksen jälkeen hommiin :)

Tässä kuvasatoa Hankasalmen reissusta, josta mukaan tarttui tosiaan myös 3v putteruuna Heppu, tuttujen kesken Majaniämi ;)


Lämmityshölkkää, joka tosin taisi olla melkein hiittivauhtia kun unohdin ajavani putella :D


Apuvalmentaja, Ruokintavastaava ja Huoltaja rivissä arvostelemassa Majaniämen (ja kuskin) suoritusta :)

Kahden minuutin pintaan/2100m. Hyvä Majaniämi! 

Hieno mies!

Sitten seuraava pari uunista ulos!





Hissukseen ajeltiin muuten kakstonnia mutta loppusuora tultiin vähän reippaampaa.

Majaniämi teki Huoltajalle töitä sillävälin kun lämpöset reenas...

 Hienot pojat!


Meidän kasvattivauva Late <3


Meidän OLI tarkoitus tulla vielä samana päivänä hevosten kanssa kotiin, mutta kuinkas sitten kävikään... Grilli ja rantasauna kuumana, ja oluet kylmänä. Yöksihän me taas jäätiin :)


Tänään kotimatkalla teimme lenkin Teivon Ekohepoon ja Aladdin sai Jyrkiltä infrapunasaunan jälkeen jämäkän hieronnan. Ori oli ihan ekstaasissa, hyvä että jalat kantoivat :D

Myös Huoltaja sai Ekohepossa hoitoa kipeään olkapäähänsä, sekä akupunktiota (kuvassa) että laseria. Korvat tukittiin siltä varalta että säikkyy ;)

 Hieronnan jälkeen Aladdin vielä kahlasi loputkin mahdolliset jäykkyydet ja jumit pois. Vesimatolta poistui notkea poika!

Vihdoin perillä kotona! Hankasalmen tuliainenkin oli heti kuin kotonaan.



Lölli heitti nopeasti pienen ringin tarhassaan...

...ennenkuin keskittyi lempihommaansa, syömiseen :)


Ai niin... Tuli tänään yhdet lähtölistatkin. Tsekatkaapa tämä: 


Jep, siellä sitä tosiaan taas keikutaan listoilla, mukaan päästiin. Ensi sunnuntaina 11.8.2013 Aladdin juoksee siis Forssassa 3-vuotislähdössä neljän tonnin ykkösestä. Kun kysyin Moilaselta, kehtaako tuo ajaa noin kovassa sarjassa oriilla, vastaus oli: "Ei huimaa yhtään, laita sinne vaan!" Joten ei muuta kuin tiukkaa kilvanajoa tiedossa :)

- - - -

Ja ai niin sekin, että vast'ikään Kouvolan startissa meille hävinnyt BWT Lady Killer meni eilen Seinäjoella Kasvattajakruunulähdössä mailin 13,9a. Tavallaanhan siis Aladdinkin on nyt vähänniinkuin 13-aikainen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti