lauantai 24. elokuuta 2013

158.


Tämä tässä on kenkä.

Ja sellaiset ovat nyt Aladdinin etukavioissa. Eilisilta kului rattoisasti Outin kanssa hevosia kengitellessä (minä osallistuin poistamalla yhdet etukengät ja toimimalla tarvittaessa huulenvääntäjänä), loppuilta Mojitolonkeroita nauttiessa ja pashaa jauhaessa. Päivällä olin käynyt ajamassa oriilla hölkkälenkin, eikä se todellakaan häikäissyt. Ristiriitaisin, pelonsekaisin tuntein lähdimmekin tänään hiitille Teivoon. Outi lähti mukaan tekemään havaintoja radanvarresta ja olisi sitten tarvittaessa voitu lyödä Aladdinille uudestaan rautakengät eteen, jos meno olisi ollut ihan toivotonta räpellystä.

Lölli oli todellakin Lölli, kun aamupäivällä aloimme tehdä lähtöä. Se oli tarhassa makuullaan nukkumassa ja vaivoin jaksoi siitä kömpiä ylös. Kun se sen teki, oli vuorossa joka-aamuinen toimitus, ja erittäin hymyileväinen ja rento orhi ruikkasi mällit tarhaan ennenkuin suvaitsi lähteä sisälle :D Eipä se hötkyillyt siitäkään kun jalkoihin alettiin viritellä kuljetussuojia, puolinukuksissa torkkui käytävällä. Ei siis todellakaan merkkejä lähtöstressistä, on se järkyttävän rento kaveri :) Koppiin se meni taas lähettämällä ja matkusti Teivoon kaikessa rauhassa. Ja nyt se muuten sitten osaa peruuttaa kopista ulos ainoastaan hännästä kevyesti vetämällä, MahtiLölli!!! <3

Valjastelimme oriin kiireettömästi ja ei muuta kuin kohti rataa. Ja Lölli yllätti mut täysin olemalla hyvinkin vireä!!! Ensimmäisellä kiepillä ohitin radan reunaa kävelevän valjakon, ja hämmästyin, koska kyseinen valjakkohan oli Johanna ja Emmi! Ajelimme jonkin matkaa yhdessä hölkkää, ja jouduin ihan oikeasti pitelemään Aladdinia, aika villiä :) Kolmannella kierroksella houkuttelin Johannan ajamaan meidän kanssa vielä yhden hiitin vaikka oikeastaan olivat jo lopettelemassa, ja eipä tarvinnut paljoakaan ylipuhua, vaan saimme Aladdinin kanssa hiittiseuraa, kiva!!! :)

Itse hiitti sujui ihan ok. Aladdin lähti varman tuntuisesti ravia ja ravasi hyvin koko matkan. Kengitykseen ei siis tarvi tehdä korjauksia vaan juoskoon tällä balanssilla ainakin tiistain startin. Muutenkin ori tuntui aivan normaalin hyvältä ja palautui ookoo, ei mitään isompaa negatiivista huomautettavaa :) Hiitistä jäi kyllä sellainen kuva että tuskin meillä ainakaan enää minkäänlaista virusta on, jos ylipäätään joku sellaisen poikanen oriissa välillä olisi käväissytkin.

Kotiin lähdössä, miehekäs mulkaisu:

6 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olinpa taitava, sori :D Mutta siis joo, niinpä :D

      Poista
  2. Hei, teille on haaste :)

    http://jauhokuono.blogspot.fi/2013/08/meidan-kesa-2013-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Katsotaanpa jos saataisiin vastattua haasteeseen! :)

      Poista