torstai 1. elokuuta 2013

146.

Neljäs!!!! Neljäs!!! Hypin täällä voltteja ja kierin pitkin lattioita kun olen niin iloinen!!! :D :D :D :D

Hevonen oli vaan niin hyvä :)  Matkalla vauhti oli todella verkkaista ja pelkäsinkin että siitä kun keula lopettaa nollanollaa niin me jäädään taapertamaan sitä samaa kahtakahta porukan hännillä. Vielä mitä, Aladdin pystyi vielä ohittamaankin pari hevosta loppusuoralla eikä ollut mitenkään kovasti ajettukaan, pari merkkiä Aku piiskalla antoi. Siis lopetus oli 12,5-vauhtinen ja Aladdin pysyi siinä helposti mukana ja mä taas en pysy nahoissani :) Voittaja meni 19,3 ja Aladdin 19,7, ennätykset eivät hiljaisen matkavauhdin takia paukkuneet mutta muutoin suoritus oli aivan loistava :)

Kuskin kommentit hevosesta olivat että kyllä siinä on ihan oikea hevonen ja pienin varustemuutoksin saadaan siitä vielä parempi :) Etupäätä tämäkin ukko olisi halunnut keventää kun Aladdinilla on tapana ottaa välillä hassuja vaihtoaskeleita, mutta mietitään sitä kengitystä vielä ja tehdään ensin pikkumuutoksia päävehkeisiin. Eri kuolain ja smurffilappu sisäpuolelle. Tosin varaan oriille myös hampaidenraspausajan kaikenvaralta, kun oli roikkunut taas turhan paljon ulko-ohjalla.

Mutta oon mä sitten NIIN TYYTYVÄINEN. Kertakaikkiaan. Mun Lölli <3

9 kommenttia:

  1. Se oli ihan jäätävän hyvän näköinen lähdöstä maaliin! Vähän ne etuset joo pyöri masun alla ja just niitä vaihtoaskelia näkyi siellä täällä, mutta niistäkin huolimatta se oli minusta jäätävän hyvä! Miten se sitten meneekään kun saa kaiken ihan kybällä kuntoon...

    Ja hei miten kivat nelosrahat! Hienosti ilmoitettu, joskus vaan pitää uskaltaa, eikö se niin menny ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin olikin hyvä! *kuiskaa* Älä kerro kenellekään mut uudet treffit Akun kanssa on jo sovittuna Forssaan jos mukaan päästään. 4000e tikulla... Kuski sanoi et ei huimaa yhtään ajaa tolla siellä, varaa jäi joten eikun uutta yritystä putkeen :P

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, ja hyvä tässä tapauksessa he, kun hevonen on ollut Mikon vastuulla Hankasalmella jo mitä, puoltoista viikkoa :) Hyvää huolta on oriista pitänytkin, en voi tarpeeksi paljon kehua ja kiittää!

      Poista
  3. Onnea nelosesta, mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, on todella mahtavaa kun kyseessä oli kuitenkin Toto5-lähtö isolla ykkösellä. Ja mahtavinta se että Aladdin alkaa selvästi pikkuhiljaa tajuta jutun juonen, mitä ravikilpailuissa kuuluu tehdä. Hyvä siitä vielä tulee :)

      Poista