perjantai 2. elokuuta 2013

147.

Vihdoinkin! Tiedän koska Aladdin tulee takaisin :) Sunnuntaina otamme suunnaksi Hankasalmen jälleen kerran, haemme James Deanin (Erään tahon antama lempinimi Aladdinille, onkin muuten hyvä! Nuori, komea ja lahjakas...) ja Majatalon Hepun kotiin. Uusi viikko alkaa Diinin osalta maanantaina Ekohepossa Jyrkin käsittelyssä, ja tiistaina sille tehdään hammashuoltoa. 

Olen ilmoittanut oriin ensi sunnuntaiksi Forssaan, ilmo päättyy maanantaiaamuna joten peukut pystyyn että pääsisimme mukaan! Kyseessä on Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinto, ryhmäajo 2140m enintään 2500e tienanneille lämminverisille. Ykköspalkinto lähdössä on 4000e ja kun tiedustelin Moilaselta kehtaisinko ilmoittaa oriin hänelle moiseen tehtävään vai tuleekohan lähdöstä liian kova, vastaus oli: "Ei huimaa yhtään, laita sinne vaan!". Mitä ilmeisimmin Aladdin oli siis tehnyt Akuun eilen positiivisen vaikutuksen, hienoa :)

Siltä varalta että tulisimme karsituksi, on meillä toki olemassa jälleen suunnitelma B jonka paljastan vasta tarvittaessa. Joka tapauksessa meni tulevan viikonvaihteen startti miten tahansa ja juostiin se missä tahansa, sen jälkeen Aladdin on ansainnut näistä ralleista vähän reilumman kuin viikon huilin. Olemme tietoisesti starttailleet tiuhaan jotta ori saisi kunnolla juonen päästä kiinni, ja se näyttäisikin onnistuneen hyvin. Vaikka täysosuma on antanut vielä odottaa itseään, olen hevoseen tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen ja tulevaisuutta odotan suurella mielenkiinnolla. Lölli <3

Kouvolan lämmityksestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti