sunnuntai 10. elokuuta 2014

270.

Sori. En nyt vaan kertakaikkiaan ehtinyt tänäänkään kunnolla mitään tänne kirjuutella. Mutta koska lupasin päivittää niin tässä pari kuvaa perjantailta, kopioitu röyhkeästi Metsämäen radan kuvagalleriasta. Käytiin tosiaan Keken kanssa voittamassa jo toiset lounarit, tällä kertaa ruuna pisteli keulasta 16,5a/2100m ja kuskin mukaan juoksi vain hömpötellen ja muita odotellen :) On se melkoinen, Keke <3 Oon aika sanaton just nyt.



Palataan myöhemmin asiaan, ja käydään läpi myös vähän mitä Aladdinille kuuluu :)

5 kommenttia:

  1. Se on hieno! Teet upeaa työtä hevosten kans :) Jännä nähdä mihin asti tämä venyy jos vaan saa terveenä olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Jos vaan joskus ehdit, olis kiva lueskella esim. sun parhaat hevosenhoitokikat, periaatteet hevosenpidossa, valmennuksessa jne. sellaisia asiapostauksia, sulla kun on paljon kokemusta ja hyvä kirjoitustyyli, niin niitä on tosi kiva lukea! :)

      Poista
    2. Kiitos! Kyllä itsekin odotan nimenomaan jännityksellä, mitä tulevaisuus Keken kanssa tuo tullessaan jos mitään yllättäviä takapakkeja ei tule. Toivotaan parasta :) Asiapostauksia saat valitettavasti ainakin jonkin aikaa odotella, mulla on tosiaan aika tällä hetkellä todella kortilla, mutta ei se nyt ihan mahdoton ajatus ole joskus tässä jotain järkevääkin koittaa pusertaa ulos päästä.

      Poista
  2. Onneaonneaonnea jälleen! Keke on iskussa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Se on kyllä ihan huikea, kauhean vaikea sisäistää että nuo startit on edes totta :) Suunnilleen tässä nipistelee itseään vähän väliä että koska sitä oikein herää!!! :)

      Poista