maanantai 18. elokuuta 2014

273.

Kylläpä media rummutti etukäteen Kekeä ihan kaistapäisesti! Oma suosikkilauseeni oli ehkä "Keisari hallitsee Vermossa". No ei hallinnut ei. Eilen käytiin siis Vermossa juoksemassa kilpaa, tai lähinnä yrittämässä kilvanajoa. Suoritus tyssäsi pahaan laukkaan jo ennen ensimmäistä kaarretta, hevonen oli paineissaan ja ahtaassa tilanteessa ei sitten vaan pysynyt pakka kasassa. Kyllä harmitti pelaajienkin puolesta, 1,2-kertoiminen suosikki, mutta olihan se toki etukäteen tiedossa että ykkösradalta voi olla ongelmia luvassa. Pääasia kuitenkin että hevonen oli hyvä, kuskin mielestä olisi voittanut lähdön vielä laukan jälkeenkin jos ei olisi mennyt hylkyyn.

Ehkä kuitenkaan kuskin ja hevosen kemiatkaan eivät aivan täysin kohdanneet, jo lämmityksessä Keke näytti turhan terävältä ja esittelyn ja startin välissä se ei malttanut kävellä oikeastaan lainkaan. Toivottavasti kuumuminen oli vain tilapäistä ja ensi kerralla jatketaan taas vanhan tutun lunkin Kekkosen kanssa :) Ainakin ruuna pupelsi koko kotimatkan heinää ja yön aikana ruuat olivat kadonneet normaalisti kupista. Joten ei kai se kuitenkaan ihan kamalasti reissusta stressannut.

Starttiaamun Keke <3

PS. Kuka tunnustaa eilen nähneensä tototv-lähetyksessä mun haastattelun? Ou mai gaad mitä kaikkea tulikaan höpötettyä mutta mitäs nappasivat mut ihan varoittamatta kameran eteen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti